Comercializarea de tip piață interzisă la Miercurea Ciuc

de WTA.ro

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

 

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc a avut astăzi, 6 aprilie 2020 o nouă ședință. S-au luat două decizii: cu două excepții va fi interzisă comercializarea de tip piață pe raza municipiului și noi zone de carantină vor fi desemnate la Harghita Băi.

Primarul Ráduly Róbert Kálmán, președintele comitetului, într-o conferinţă de presă online a relatat despre evoluţia măsurilor luate anterior și despre deciziile noi. A informat despre dezinfectarea scărilor și a spațiilor comune în blocuri, despre montarea dozatoarelor de dezinfectanți și despre afișarea informațiilor privind zonele de situații de urgență: cu numele și datele de contact ale responsabililor.

Cele mai citite articole

Legat de deciziile de astăzi, Ráduly a subliniat: a fost interzisă orice fel de comercializare de tip piață, existând numai două excepții. Una este punctul amenajat sub arcadele Consiliului Județean, iar cealaltă este rețeaua magazinelor ambulante ale firmei Harmopan SA.

A precizat: se așteaptă cererile producătorilor, care au intenția de a vinde carne de miel. Totodată vor fi asigurate câteva standuri pentru producătorii care vând carne de miel pe locația pieții agroalimentare.

S-a luat totodată decizie asupra înființării unor noi locuri de carantină la Harghita Băi pentru persoanele izolate în carantină instituționalizată.

Sursa: Ziar Harghita.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa