Comuna Batoș, fără cazuri de îmbolnăviri cu virusul Covid 19

de WTA.ro

Potrivit primarului Dumitru Dinu Cotoi, la nivelul comunei Batoș,  numărul celor afectați de virusul Covid 19 este zero, deși au existat în ultimele zile persoane întoarse acasă de peste granițele țării.

„Vă informez că până astăzi, 16.03.2020, nu există nici un caz confirmat de îmbolnăvire cu virusul Covid 19 pe raza Comunei Batoș. De asemenea,  nu avem nici persoane aflate în izolare la domiciliu. Deși există un număr de 19 persoane care s-au întors în țară până ieri 15.03.2020, nu au venit din zone afectate,(au declarat în scris), totuși noi le-am recomandat sa stea acasă.
Având în vedere starea de urgență decretată, persoanele care au intrat sau vor intra în țară din data de 15.03.2020, ora 21.00, obligatoriu intră în carantină în zonă desemnată sau izolare la domiciliu în funcție de zonele menționate în tabelul de mai jos”, a scris primarul Dumitru Dinu Cotoi pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite articole

 

Post-ul Comuna Batoș, fără cazuri de îmbolnăviri cu virusul Covid 19 apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole