Comunicat de presă – „Cere-mi ce vrei, acum si oricand!”, volumul 2 din celebra serie de romane romantice semnată Megan Maxwell, acum și în Romania!

de WTA.ro

Comunicat de presă

„Cere-mi ce vrei, acum și oricand!” -Volumul 2 din celebra serie de romane romantice semnată Megan Maxwell, acum și în România!

Editura Publisol a lansat recent „Cere-mi ce vrei, acum și oricând!”, cel de-al doilea volum din cea mai aclamată serie de cărți romantice „Cere-mi ce vrei!” semnată Megan Maxwell. Recent, Versus Entertainment și compania Warner au anunțat intenția lor de a produce filmul bazat pe  seria Cere-mi ce vrei!.

Născută în Germania, Megan Maxwell, este o cunoscută scriitoare de romane în limba spaniolă. Cărțile ei au făcut furori în țări precum Italia, Portugalia, Polonia, Brazilia, Turcia, Ucraina, SUA (tradusă chiar de grupul Amazon). Debutul lui Megan Maxwell în genul erotic cu seria “Cere-mi ce vrei!” a fost premiat cu Tres Plumas pentru cel mai bun roman erotic la gala Pasión por la Novela Romántica. Este cel mai bine vândut autor al Grupo Planeta, din Spania cu peste 1,7 milioane de exemplare vândute din diferite genuri: comedie romantică, romantism medieval și ficțiune erotică. “Cea mai citita scriitoare spaniolă! “ – afirmă Huffington Post.

Seria de romane „Cere-mi ce vrei!” spune povestea unei iubiri cu năbădăi, între Eric Zimmerman, un om de afaceri german, și Judith, o tânără pe care o cunoaște în Spania, unde se mută pentru a prelua conducerea unei companii. Sedusă de atențiile sale și de accentul său nemțesc, Judith este de acord să devină parte a jocurilor lui erotice. Pe parcurs ce relația lor se intensifică, Eric începe să se teamă că cel mai bine păstrat secret al său va ieși la iveală și că asta va marca, poate, sfârșitul relației lor.

În volumul 2 „Cere-mi ce vrei, acum și oricând!” apar nori negri în relația „fierbinte” dintre Judith Flores și Eric Zimmerman. Ea părăsește compania la care lucrează el și se refugiază la Jerez, unde crede că-și va găsi liniștea. Dar Eric nu renunță la femeia pe care o iubește. Îl leagă de ea multe trăiri cu totul deosebite! Relația continuă, în ciuda tuturor celor întâmplate, iar dorința și fanteziile erotice sunt tot mai provocatoare. Însă acum Judith este cea care va impune condițiile în povestea lor de amor. „Cere-mi ce vrei, acum și oricînd!”este, fără îndoială, un roman îndrăzneț, în care fanteziile morbide și sexuale sunt la ordinea zilei. Romanul nu este recomandat cititorilor cu vârsta sub 18 ani.

Cele mai citite articole

Seria de cărți “Cere-mi ce vrei!” poate fi achiziționată din librăriile Cărturești, rețeaua Librarium, Librăria Mihai Eminescu, Compania de Librării București, librăria Șt. O Iosif Brașov,  rețelele de chioșcuri și magazine de presă Octagon, Calioppe Prahova, Dâmbovița și Brașov, Deșteptarea Bacău și din librăriile online: elefant.ro, carturesti.ro, cartepedia.ro, libris.ro, clb.ro, librarie.net, librex.ro, emag.ro, booksaveur.com, bookzone.ro, esteto.ro. Preț de lansare pentru fiecare volum: 49.70 lei. 

Parteneri media: Revista Cosmopolitan, Radio Impuls și www.kudika.ro.

Despre Megan Maxwell

Autoarea, María del Carmen Rodríguez del Álamo Lázaro, adică Megan Maxwell, așa cum este cunoscută de iubitorii de romane romantice, este originară din Germania, dar locuiește în Madrid de când se știe. În prezent, Megan Maxwell trăiește într-un frumos cartier al Madridului, alături de soțul său, de copii, de cățelul Drako și de pisica Romeo. Are numeroși fani în lume și este foarte activă pe rețelele sociale, unde s-au creat și foarte multe grupuri inspirate de poveștile de dragoste din cărțile sale.

Megan Maxwell este una dintre cele mai populare scriitoare din Spania – cu peste 2 milioane de exemplare vândute în Spania și peste 1 milion de cărți vândute în afara Spaniei – și câștigătoare a numeroase premii, printre care Premiul Internațional Pentru Romane de Dragoste (2010) și Premiul Pentru Cel Mai Bun Roman Erotic, de la Novela Romántica, câștigat chiar pentru seria de față. Spaniolă după mamă, americancă după tată, Megan Maxwell a publicat romane precum „Te lo dije” (2009), „Deseo concedido” (2010), „Fue un beso tanto” (2010), „Te esperé toda mi vida” (2011), „Niyomismalosé (2011), „Las ranas también se enamoran” (2011), „Y a ti qué te importa?” (2012), „Olvidé olvidarte” (2012), „Las guerreras Maxwell. Desde donde se domine la llanura” (2012) și „Las príncipes azules también destiñen” (2012). De asemenea, a contribuit la scrierea unor lucrări colective. Mai multe amănunte despre autoare și opera sa pe www.megan-maxwell.com

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa