COMUNICAT DE PRESĂ – Primăria Municipiului Deva

de WTA.ro

Am avut bucuria s-o întâlnesc, astăzi, pe Daria – micuța dansatoare care a impresionat o țară întreagă de pe scena emisiunii ”Românii au talent”. A inventat un nou sport – dansul pe howerboard.

Daria Călugăru are 11 ani și învață la Colegiul Național Pedagogic ”Regina Maria”. A venit la Primărie împreună cu părinții săi. Ne-a povestit despre seara magică de la PRO TV, dar mai ales despre performanța pentru care s-a antrenat la ”Cal”, în centrul Devei.

Inițial, a pregătit acest exercițiu pentru un spectacol caritabil, organizat anul trecut, pentru Andrei – un băiat de cinci ani, diagnosticat cu leucemie. Dansul Dariei a avut succes, iar prietenii și colegii i-au sugerat să se înscrie la ”Românii au talent”.

Bătăioasă din fire – e o Leoaică, născută pe 1 august! – Daria s-a înscris. Și-a ales singură melodia și și tot singură a făcut coregrafia. S-a antrenat un an întreg, iar dansul ei ne-a cucerit pe toți.

Performanța i-a fost răsplătită cu un Golden Buzz.

Colegii de școală au așteptat-o, astăzi, ca s-o felicite, iar ea și-a sărbătorit succesul cu un tort.

Acum, se pregătește pentru semifinale, la care ne promite, tuturor, o surpriză. Mai ales că școala i-a pus la dispoziție sala de sport, pentru antrenamente.

Cele mai citite articole

Ambițioasă cum este, își dorește să danseze pe howerboard și în finală. Îi ținem pumnii și o așteptăm să se întoarcă acasă câștigătoare!

Astăzi, i-am oferit o Diplomă de Excelență și un buchet de flori – pentru prestația ei din 28 februarie, când a reușit să aducă Deva în atenția românilor de pretutindeni.

 

Îți mulțumim, Daria, și-ți dorim succes!

 

Nicolae-Florin OANCEA,

4 5 6 8 9 10 11 12

Post-ul COMUNICAT DE PRESĂ – Primăria Municipiului Deva apare prima dată în Hunedoara Libera.

Cele mai citite articole