#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la spectacolul de stand-up comedy “Baby on board” cu Micutzu, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

de WTA.ro

#CONCURS Câștigă cinci invitații duble la spectacolul de stand-up comedy “Baby on board” cu Micutzu, de la Teatrul Jean Bart din Tulcea

Un spectacol de stand-up comedy cu unul dintre cei mai apreciați artiști ai acestui gen poate fi urmărit la Tulcea la finalul acestei luni. Show-ul “Baby on board”  cu Micutzu este programat pe data de 25 februarie, de la ora 20, la Teatrul Jean Bart.

Tulcea NEWS te invită la un spectacol de comedie și oferă cinci invitații duble pentru acest show.

Tot ce ai de făcut este:

  1. Dai LIKE Paginii de Facebook “Tulcea NEWS” – facebook.com/TLnewsRo
  2. Lași un comentariu la această postare pe Facebook și tag-uiești persoana cu care vrei să mergi la spectacol
  3. Dai un SHARE (Public) la această postare pe Facebook.

Câștigătorii sunt aleși, prin tragere la sorți, pe data de 3 februarie. Doar cei care îndeplinesc întocmai cele 3 cerințe de mai sus intră în tragerea la sorți!

Cele mai citite articole

Micutzu Cosmin Nedelcu prezintă noul turneu naţional de stand-up comedy – Baby on Board, alături de alți doi comedianți: Claudiu Popa și Bogdan Drăcea.

Micutzu este comediantul care de mai mult de un deceniu umple săli întregi de râsete şi bună dispoziție. În 2019, turneul lui naţional „Zâmbete şi Empatie” a avut un succes extraordinar în toată ţara, cu zeci de show-uri sold out în majoritatea locaţiilor. Turneul a culminat cu filmarea Specialului la Teatrul Luceafărul Iaşi. Anul 2020 îl aduce pe Micutzu, încă o dată, în lumina reflectoarelor cu un show de stand-up comedy complet nou – Baby on Board!

 

Cele mai citite articole