Concursuri de admitere la mai multe școli militare

de WTA.ro

Concursuri de admitere la mai multe școli militare

O carieră militară de succes începe într-un mediu al disciplinei, al valorilor şi normelor militare. Dincolo de cerinţele impuse de managementul resurselor umane pe linia selecţiei, tinerii care îmbrăţişează cariera militară trebuie să fie caracterizaţi de voinţă, determinare, competitivitate, angajare efectivă şi afectivă, curiozitate intelectuală şi dorinţă de lucru în echipă.

Pentru anul şcolar/universitar 2020-2021, Ministerul Apărării Naţionale organizează concursuri de admitere pentru ocuparea următoarelor locuri în instituţiile militare de învăţământ:

Informaţii suplimentare privind criteriile generale și specifice de recrutare, probele de selecţie eliminatorii, examinarea medicală, conţinutul dosarului de candidat precum şi normele de organizare şi desfăşurare a examenelor de admitere se pot obţine la Biroul Informare Recrutare, cu sediul la Centrul Militar Județean Mureș, Târgu Mureş, strada Mihai Eminescu nr.29.

Telefon 0265-250.642; 0265-217.751.

Cele mai citite articole

E-mail: recrutare_mures@mapn.ro;

Facebook.com/ Centrul Militar Judeţean Mureş/

Facebook.com/Recrutare MApN.

(Comunicat de presă, Centrul Militar Județean Mureș)

Post-ul Concursuri de admitere la mai multe școli militare apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole