Consilierii reghineni convocați în ședință ordinară

de WTA.ro

Consilierii reghineni sunt convocați  luni, 30 martie, ora 13  în ședință ordinară, având pe ordinea de zi 12 proiecte de hotărâre. Primul punct pe ordinea de zi are în vedere chiar  organizarea și desfășurarea ședințelor de consiliu local și a altor ședințe, acestea urmând să aibă loc în regim de videoconferință în situații de urgență sau alte situații în care prezența fizică nu este posibilă.

Prelungirea termenului de închiriere a locuințelor ANL

Pe ordinea de zi se mai află proiectul privind prelungirea termenului de  închiriere a locuințelor pentru tineri, construite și date în exploatare prin programele derulate de ANL, respectiv blocurile 21, 22 și 23 situate în Cartierul Libertății, perioada de prelungire fiind de un an de zile.

Cele mai citite articole

Consilierii urmează să aprobe modificarea HCL Reghin nr.70 din 18.04.2019 privind stabilirea impozitelor și taxelor locale pentru anul 2020. Este vorba de taxa  specială pentru oficierea căsătoriei în zilele declarate libere în mod oficial. Astfel, în zilele de sâmbătă, în intervalul  8-13,   taxa este de 100 de lei, iar în intervalul 13-18, valoarea taxei este 200 de lei. Tot 200 de lei este propusă spre aprobare taxa de căsătorie pentru zilele de duminică și sărbătorile legale.

Sprijin financiar pentru   Fanfara Municipiului Reghin

Nu în utimul rând, va fi supusă spre aprobare  încheierea Contractului de Asociere dintre municipiul Reghin și Asociația ,,Fanfara Municipiului Reghin”.  Potrivit proiectului, durata contractului de asociere este de un an de zile, până la data de 1 aprilie 2021, care prevede și alocarea din bugetul local a sumei de 50.000 lei în vederea realizării în comun cu municipalitatea reghineană a activităților culturale.

Post-ul Consilierii reghineni convocați în ședință ordinară apare prima dată în Stiri din Mures, Stiri Targu mures – Liderul presei muresene.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa