Consultație veterinară online 24/7. Cu Vetonline, acest lucru este disponibil pentru toată lumea

de WTA.ro

Despre Vetonline

Vetonline este un serviciu de consultanță veterinară online fondat în Ucraina în 2021.

Versiunea în limba română a fost lansată la începutul anului 2023. Serviciul face posibilă obținerea unei consultații online a unui medic veterinar 24/7 indiferent de locul unde vă aflați, aveți nevoie doar de acces la Internet.

Cum puteți beneficia de serviciu (costul, opțiunile și procesul)

Procedura este foarte simplă. Accesați vetonline.com.ro, completați formularul de pe pagina principală.

Aici trebuie să specificați:

Tipul animalului de companie

  • Rasa 
  • Greutatea

Să descrieți detaliat întrebarea dumneavoastră și ce vă îngrijorează.

Să descrieți detaliat întrebarea dumneavoastră și ce vă îngrijorează.

După completarea formularului, trebuie să vă înregistrați indicând numele și prenumele, e-mailul, telefonul. În continuare, sistemul va solicita să alegeți un medic veterinar, dintre cei care sunt acum „online” și gata să accepte cererea.

Cele mai citite articole

După ce ați ales medicul veterinar consultant, accesați pagina unde se efectuează plata și achitați 27 de lei pentru o consultație, apoi se deschide un chat online cu medicul veterinar. În chat, puteți specifica toate detaliile necesare, puteți trimite fotografii, videoclipuri și fișiere. După finalizarea consultației, dacă este necesar, puteți reciti conversația în contul personal, întregul istoric al comunicării este salvat.

Este disponibilă și opțiunea de a avea un abonament. În acest caz, achitați 49 de lei pe lună și beneficiați de un număr nelimitat de consultații. Această opțiune este potrivită pentru cei care au mai multe animale sau multe întrebări pe care doresc să le adreseze.

Avantajele consultației online:

– Este comod. Nu trebuie să pierdeți timpul pregătindu-vă și vizitând clinica;

– Este profitabil. Costul unei consultații online este de câteva ori mai mic decât costul unei programari la o clinică veterinară și, de asemenea, nu va fi nevoie să cheltuiți bani pentru transport;

– Animalul dvs. de companie nu este stresat în timpul transportului la și de la medicul veterinar;

Statisticile arată că consultațiile online vă permit să rezolvați 80% din toate problemele la distanță. Desigur, acest lucru nu se referă la intervențiile chirurgicale și urgențe, dar orice altă problemă poate fi rezolvată online. Așadar, păstrați calmul și apelați la veterinarii de pe platforma Vetonline.

La urma urmei, sănătatea animalului tău de companie și liniștea ta sufletească sunt extrem de importante.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa