Contrabandă cu țigări la Ulmeni

de WTA.ro

Contrabandă cu țigări la Ulmeni

Miercuri, 8 aprilie, poliţiştii oraşului Ulmeni, în timp ce efectuau activităţi de verificare în trafic, au observat că un autoturism care se deplasa dinspre localitatea Mireșu Mare, a oprit la o distanță de aproximativ 200 metri de locul unde se afla filtrul poliției, a întors și a plecat în sens opus. Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului folosind semnalele acustice și luminoase ale autospecialei poliției.

Conducătorul auto a oprit, iar poliţiştii au constatat că în autoturism se afla la volan un tânăr de 35 de ani, care era însoţit de un tânăr de 22 de ani, ambii din municipiul Baia Mare, conform IPJ Maramureș.

Cele mai citite articole

În urma verificărilor efectuate asupra autovehiculului, poliţiştii au găsit în portbagaj cantitatea de 800 pachete de ţigări proveniență ucraineană în valoare totală de 9.600 lei. Ţigările, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale au fost confiscate, iar în cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

ZiarMM

Foto arhivă

The post Contrabandă cu țigări la Ulmeni appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa