Controale în Vinerea Mare | Produse ținute în condiții improprii și produse expirate la vânzare

de WTA.ro

Nova Tv Medias

Produse ținute în condiții improprii și produse expirate la vânzare au găsit polițiștii în urma unor controale făcute în Vinerea Mare.

În cursul zilei de 17 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul colegilor din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, au desfășurat activități specifice pe linia prevenirii și combaterii comerțului ilicit în zona municipiului Mediaș.

,,În urma controalelor efectuate în piețele agroalimentare din municipiul Mediaș și comunele limitrofe, polițiștii sibieni au depistat mai mulți comercianți care păstrau produsele în condiții improprii, comercializau produse expirate sau nu eliberau bon fiscal.

Cele mai citite articole

Astfel, reprezentanții a 8 societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 41.500 de lei, cu această ocazie fiind confiscate și 172 kilograme carne de pasăre cu termen de valabilitate expirat sau neafișat. Totodată, s-a dispus măsura ridicării în vederea confiscării a sumei de 1.955,85 de lei, nefiscalizată.

În timpul desfășurării activităților au fost identificate și sancționate contravențional 7 persoane care au încălcat prevederile ordonanțelor militare referitoare la restricționarea circulației, valoarea sancțiunilor ridicându-se la suma de 27.500 de lei” a precizat Elena Welter, Purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Articolul Controale în Vinerea Mare | Produse ținute în condiții improprii și produse expirate la vânzare apare prima dată în Nova Tv Medias.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa