CORONAVIRUS. Aradul, sub asediul românilor care se întorc acasă. Peste 11.000 de persoane intrate în țară în 24 de ore, dar foarte puține băgate în carantină

de WTA.ro

Peste 11.000 de persoane au intrat în țară, în ultimele 24 de ore, prin Vama Nădlac II, potrivit informațiilor furnizate de Poliția de Frontieră.

„În ultimele 24 de ore prin punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au efectuat formalitățile de frontieră aproximativ 11.000 de persoane pe sensul de intrare în țară”, se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Cele mai citite articole

În pofida fluxului mare de persoane intrate în țară, surprinde numărul mic al celor introduse în carantină, semn că românii nu declară la vamă locul din care vin și scapă, astfel, de rigoarea autorităților care încearcă să limiteze răspândirea COVID 19. Este foarte clar că, în asemenea condiții, numărul îmbolnăvirilor va exploda în România în perioada următoare iar autorităților le va fi cu atât mai greu să facă față situației.

Foto: Digi 24

The post CORONAVIRUS. Aradul, sub asediul românilor care se întorc acasă. Peste 11.000 de persoane intrate în țară în 24 de ore, dar foarte puține băgate în carantină appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole