CORONAVIRUS – DSP Neamț: 177 de persoane izolate la domiciliu și 4 în carantină

de WTA.ro

Conform precizărilor DSP Neamț, la data de 28.02.2020 ora 14:30, de pe teritoriul judetului Neamt s-au raportat  la Centrul National de Supraveghere si control al Bolilor Transmisibile urmatoarele informatii:  

  •   un numar de  177  persoane în  izolare  la domiciliu;
  • 4 persoane in carantina.

Până în prezent toate persoanele aflate în supraveghere  şi  monitorizare zilnică  in judeţul Neamţ nu sunt simptomatice.  Au ieşit din supraveghere inca 8 persoane.

Cele mai citite articole

În cursul zilei de astăzi, au fost confirmate două noi cazuri de infectare cu virusul COVID-19. Este vorba despre un bărbat din județul Maramureș și o femeie din județul Timiș. Starea de sănătate a pacienților are, în acest moment, o evoluție pozitivă. În România sunt confirmate trei cazuri de infectare cu virusul COVID – 19 (Coronavirus), pentru restul persoanelor testate rezultatele analizelor fiind negative. ”, transmite Ministerul Afacerilor Interne.

 În contextul în care România ar putea fi mai expusă la apariția de cazuri de infecție cu noul coronavirus pe teritoriul național, din cauza dinamicii călătoriilor cetățenilor români pe rutele terestre și aeriene dintre țara noastră și Italia, îndemnăm populația la calm, să se informeze corect, să respecte normele de igienă și sfaturile medicilor.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole