CORONAVIRUS – Junii Sibiului au fost nevoiţi să renunţe la 2.000 de spectatori la Cluj, ca să poată ţine spectacolul

de WTA.ro

Cel mai voloros ansamblu profesionist din România, „Junii Sibiului” are duminică, un spectacol de excepţie, în Sala Sporturilor din Cluj-Napoca, dar la intrarea în sală, 1.000 de oameni au fost lăsaţi să intre, restul de 2.000, nu.  În sala din Cluj-Napoca puteau să asiste la spectacol, 3.000 de oameni.

Junii Sibiului nevoiţi să facă spectacol pentru mai puţini oameni

Artiştii de la Junii Sibiului au fost nevoiţi duminică, să urce pe scenă, ştiind că în sala din Cluj-Napoca sunt 1.000 de oameni, deşi 3.000 doreau să intre. La uşa de intrare în sală a fost permis accesul la o treime din spectatorii, care ar fi putut asista la spectacol. Decizia a fost luată de organizatorii spectacolului.

Cele mai citite articole

Arafat: Activităţile la care participă mai mult de 1.000 de persoane, în interior sau în aer liber, interzise

Autorităţile au interzis de duminică, în contextul prevenirii unei răspândiri a coronavirusului în România, activităţile publice la care participă mai mult de 1.000 de persoane, fie într-o incintă, fie în aer liber, publice sau private, a anunţat şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat. Dacă participă mai puţin de 1.000 de persoane, decizia interzicerii unei astfel de activităţi va fi luată la nivel local. Măsura este valabilă până la 31 martie şi poate fi prelungită,  a anunţat duminică, AGERPRES. Sursa foto: pagina oficială de Facebook a Silviei Macrea

Cele mai citite articole