CORONAVIRUS: La Arad au fost raportate alte patru decese

de WTA.ro

Alte patru persoane au fost raportate ca decedate la Arad, după ce au fost infectate cu noul coronavirus.

Marţi, autorităţile au informat că este vorba despre un bărbat de 49 de ani din judeţul Arad. Acesta a fost internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad în data de 8 arpilie iar a doua zi a fost necesară transferarea acestuia la secţia de Anestezie Terapie Intensivă (ATI). Pacientul a fost testat pozitiv pentru COVID-19 iar în data de 13 aprilie a decedat. Acesta suferea de diabet zaharat de tip II.

Cel de-al doilea caz este al unei femei de 74 de ani din judeţul Arad care a fost internată la Spitalul Judeţean pe secţia medicală II, în data de 3 aprilie şi în 5 aprilie a fost transferată la secţia ATI. A fost testată pentru COVID-19 în data de 9 aprilie, confirmarea că este pozitivă sosind a doua zi. Pacienta care suferea de ciroză alcoolică a decedat în adat de 13 aprilie.

Cele mai citite articole

Cel de-al treilea caz este al unui bărbat de 78 de ani din judeţul Arad internat la Spitalul Judeţean pe secţia medicală II, în data de 20 martie. Pacientul a fost transferat în 24 martie pe Secţia de Boli Infecţioase, fiind testat pentru COVID-19 de abia în data de 7 aprilie, confirmarea că este pozitiv venind în data de 8 aprilie. Bărbatul care suferea de neoplasm bronho – pulmonar cu metastaze cerebrale, hipertensiune arterială (HTA) şi boală bronhopneumopatie obstructivă cronică (BPOC).

Cel de-al patrulea caz este al unui bărbat în vârstă de 52 de ani din judeţul Arad internat în Spitalul Județean de Urgență Arad pe Secţia de Boli Infecţioase în data de 8 arpilie, de unde este transferat pe secţia ATI. A fost testat pentru COVID-19 în aceeaşi zi, confirmarea că este pozitiv sosind în data de 9 aprilie. Pacientul care suferea de diabet zaharat de tip II a  decedat în data de 13 aprilie.

La nivel naţional numărul deceselor cauzate de noul coronavirus a ajuns la 346.

The post CORONAVIRUS: La Arad au fost raportate alte patru decese appeared first on NewsAr.ro.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa