Coronavirus: UEFA se va reuni marţi şi joi pentru a discuta pe marginea competiţiilor suspendate

de WTA.ro

Secretarii generali ai celor 55 de federaţii naţionale afiliate UEFA se vor reuni marţi în sistem de videoconferinţă pentru a face bilanţul asupra viitorului competiţiilor suspendate din cauza pandemiei de coronavirus, a anunţat joi organismul european, scrie L’Equipe, informează AGERPRES.

”Va fi o sesiune de informare pentru secretarii generali ai celor 55 de federaţii membre UEFA, în vederea examinării evoluţiilor viitoare ale competiţiilor naţionale şi europene”, a menţionat UEFA.

Cele mai citite articole

Apoi, Comitetul executiv al UEFA se va reuni joi, 23 aprilie, tot prin videoconferinţă, pentru a face un bilanţ al situaţiei şi pentru a discuta despre cele mai recente evoluţii privind impactul pandemiei asupra fotbalului european.

O altă întâlnire a fost deja planificată pentru miercurea viitoare între UEFA, Asociaţia Europeană a Cluburilor (ECA) şi reprezentanţii Ligilor care organizează marile campionate naţionale.

Toate competiţiile fotbalistice europene sunt suspendate de la jumătatea lunii martie.

The post Coronavirus: UEFA se va reuni marţi şi joi pentru a discuta pe marginea competiţiilor suspendate appeared first on ZiarMM.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa