Coronavirusul LIMITEAZĂ numărul persoanelor CE POT FI PREZENTE în sălile de judecată, la JUDECĂTORIA ONEȘTI

de WTA.ro

Având în vedere necesitatea răspândirii infecțiilor respiratorii cauzate de COVID-19 și de gripa sezonieră, în vederea asigurării sănătății și securității în muncă la nivelul întregului personal al Judecătoriei Onești și în scopul prevenirii afectării bunei desfășurări a activității curente a instanței, la nivelul Judecătoriei Onești s-a decis un set de măsuri, care au intrat în vigoare de ieri, miercuri, 11 martie.

Astfel, pentru a evita aglomerarea sălilor de judecată, toate ședințele de judecată se vor derula într-o manieră care să permită prezența simultană a maxim 15 persoane în fiecare sală de judecată, se arată într-un comunicat al Judecătoriei Onești.

Totodată, pe holurile instanței cetățenii/justițiabilii și avocații nu vor putea staționa mai mult de 20 de persoane.

Sălile de judecată vor fi aerisite la fiecare o oră și jumătate, timp de 15 minute.

Cele mai citite articole

Se recomandă ca persoanele aflate în incinta sediului Judecătoriei Onești, fie că staționează pe holuri/coridoare ori se află în sălile de judecată să stea la o distanță de aproximativ 1 metru, una de cealaltă.

În aceeași măsură, se recomandă cetățenilor/justițiabililor și avocaților să transmită corepsondența adresată Judecătoriei Onești prin poștă, str. Tineretului nr. 1, județul Bacău, fax 0234/326170 sau e-mail: jud-onesti-gref@just.ro.

Alte recomandări și măsuri luate la nivelul Judecătoriei Onești sunt prezentate în facsimilul alăturat.

Cele mai citite articole