Corturi de campanie, amplasate la Spitalul din Mangalia

de WTA.ro

La Spitalul Municipal Mangalia au fost amplasate în fața Pavilionului B din cadrul unității medicale, două corturi de campanie folosite ca puncte de triaj epidemiologic și izolator extern. În contextul actual, reprezentanții spitalului au găsit sprijin la conducerea structurilor militare de la nivelul municipiului, imediat ce aceștia au fost solicitați, pentru dotarea cu corturi.

”Orice pacient care vine în unitatea noastră medicală și are nevoie de îngrijiri de specialitate va trece mai întâi prin această zonă de triaj. Se limitează, astfel, intersectarea cu ceilalți pacienți pe care îi avem internați. În aceste zile, suntem în reorganizare a activității medicale și facem tot ce ne stă în putință pentru a proteja bolnavii și potențialii contacți, dar și pentru a limita expunerea personalului angajat. Intenția noastră este de a amenaja mai multe izolatoare, atât interne, cât și externe, astfel încât, dacă apar cazuri suspecte de îmbolnăvire cu COVID-19, acestea să poată fi izolate, fără a pune în pericol siguranța celorlalți pacienți”, au declarat reprezentanți din conducerea Spitalului Mangalia.


Totodată, ei îndeamnă pacienții care vin în Urgența spitalului să dea dovadă de responsabilitate și înțelegere față de cadrele medicale care îi preiau și să apeleze la serviciile medicilor de familie, în cazul în care starea lor de sănătate nu este gravă sau critică, excepție făcând doar cei care ajung la spital, cu ambulanța.


Mangalia News, 13.03.2020.


Cele mai citite articole

The post Corturi de campanie, amplasate la Spitalul din Mangalia appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa