Coșurile de fum au provocat incendii la două case din județul Tulcea

de WTA.ro

Coșurile de fum au provocat incendii la două case din județul Tulcea

Două incendii au izbucnit în dimineața de 7 februarie în județul Tulcea. În ambele cazuri a fost vorba de coșurile de fum ale imobilelor care au dus la aprinderea materialelor inflamabile din vecinătatea lor. 

În jurul orei 07:30, salvatorii Detașamentului de pompieri Tulcea a ISU Delta a fost solicitat să intervină în localitatea Izvoarele pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifestă la o casă. La fața locului a fost trimis un echipaj format din cinci pompieri intervin cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, iar până la ajungerea acestora au intervenit pompierii din cadrul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Izvoarele.
Incendiul a fost lichidat la ora 10.10. Cauza probabilă producerii incendiului a fost stabilită de către pompieri ca fiind coșul de fum neizolat termic corespunzător față de materialele combustibile din jur.

Cele mai citite articole

În jurul orei 8.45, pompierii din Babadag au fost solicitați să intervină pentru limitarea efectelor unui incendiu care se manifesta la o casă din localitatea Slava Rusă.Incendiul se manifesta la planșeul locuinței, ardea mocnit, cu degajare mare de fum. Incendiul a fost stins în scurt timp.

Aici, cauza probabilă a producerii incendiului a fost coșul de fum deteriorat. A fost afectată o suprafață de aproximativ 4 metri pătrați din planșeu.

Cele mai citite articole