Crearea unui site web? Iata 5 lucruri pe care trebuie sa le luati in considerare inainte de a incepe.

de WTA.ro
Creare Site Gratuit si Mentenanta Site

Fie ca doriti sa va faceti un site web de baza pentru dumneavoastra sau un site de comert electronic complet pentru compania dumneavoastra, este important sa stiti cum sa creati un site web. Iata cateva sfaturi pentru a va ajuta sa incepeti.

In primul rand, puteti alege unul dintre numeroasele tipuri de constructori de site-uri web pentru a crea cadrul pentru pagina principala si paginile interioare. Apoi, veti folosi un CMS (Content Management System) pentru a introduce informatiile dumneavoastra.

Odata ce ati pus in functiune un site web, este important sa il mentineti actualizat si la zi. Creati un calendar editorial, astfel incat sa stiti ce continut urmeaza sa apara in viitor.

Asigurati-va ca va distribuiti si promovati site-ul dvs. cu prietenii si familia, astfel incat sa ajungeti la cel mai mare public posibil.

Care este scopul site-ului dvs. web?

Inainte de a incepe crearea site-ului dvs. web, trebuie sa stabiliti care va fi scopul acestuia. Este menit sa fie un site de afaceri, un blog sau un portofoliu? Odata ce stiti acest lucru, puteti incepe sa il proiectati in consecinta.
Cine este publicul tinta?

Cele mai citite articole

La fel de important ca si cunoasterea scopului site-ului dvs. web este sa va cunoasteti publicul tinta. Acest lucru va va ajuta sa determinati ce continut sa includeti pe site-ul dvs. web, precum si designul si tonul general al acestuia.

Ce tip de site web va doriti?

Exista mai multe tipuri diferite de site-uri web: statice, dinamice, de comert electronic si CMS. Site-urile web statice sunt cel mai simplu si mai de baza tip si sunt concepute pentru a afisa doar o singura pagina web la un moment dat. Site-urile web dinamice va permit sa aveti mai multe pagini deschise in acelasi timp, iar site-urile web de comert electronic va permit sa vindeti produse si servicii. Site-urile web CMS (sistem de gestionare a continutului) va permit sa creati si sa gestionati singur continutul site-ului dvs. web.

Cine este designerul dumneavoastra web?

Veti avea nevoie de un designer web pentru a va crea site-ul web, precum si orice grafica sau logo-uri personalizate pe care doriti sa le includeti. Un designer web priceput va poate ajuta sa creati un site web cu un aspect profesional si care sa corespunda asteptarilor publicului dumneavoastra tinta.

Sunteti gata sa incepeti sa va creati site-ul web?

Acum ca ati stabilit ce trebuie sa stiti despre site-ul dvs. web, este timpul sa incepeti procesul de constructie! Urmati acesti pasi pentru a incepe:

  • Alegeti un nume de domeniu si inregistrati-l la Google sau la un alt registrator de domenii.
  • Alegeti un server web si instalati software-ul pe computer.
  • Alegeti un constructor de site-uri web si creati-va site-ul web.

Acum ca aveti site-ul dvs. web functional, este timpul sa incepeti sa il umpleti cu continut. Puteti sa va creati site-ul web folosind un constructor de site-uri web statice sau sa folositi un CMS pentru a va gestiona continutul.

In cazul in care nu aveti inca un site si nu va intereseaza sa investiti foarte mult in el si va doriti cel mai bun pret, echipa de la Website Gratis au o excelenta oferta pentru crearea unui site gratuit, prin abonament de mentenanta site lunar!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa