Crește-ți impactul ca lider

de WTA.ro

De ce un lider modern ar trebui să dezvolte competențe de conducere? Nu sunt suficiente abilitățile de conducere operațională și de management clasic? Se pare că astăzi ai nevoie de cursuri leadership

Din ce în ce mai mult, influența decisivă asupra rezultatului în afaceri este exercitată de echipele funcționale și de proiect. Nu mai este suficient să fii doar un bun manager pentru a obține rezultate excelente ca specialist. Echipele obțin un succes real numai atunci când profesioniștii sunt uniți de valori comune, atunci când oamenii sunt implicați în procesul de atingere a obiectivelor, motivați, respectiv au încredere reciprocă și încredere în liderul lor. 

Cele mai puternice echipe sunt întotdeauna conduse nu doar de manageri intermediari, ci de lider cu competențe de conducere foarte dezvoltate.

Abordarea unui leadership inspirator implică o mare responsabilitate, dar și recompense pe măsură. Cererea pentru astfel de lideri pe piața muncii crește constant. Urmărind performanța remarcabilă a echipelor, angajatorii pun un accent din ce în ce mai mare pe alegerea celor care vor conduce afacerea către succes. 

De aceea, dezvoltarea calităților unui lider este necesară pentru toți cei care construiesc sau intenționează să-și construiască o carieră managerială. Această dezvoltare implică absolvirea unor cursuri de leadership. Un astfel de curs are o structură clară și logică, special concepută pentru a ajuta cursanții să afle treptat diferite aspecte ale conducerii, de la înțelegerea teoriilor existente până la instrumentele practice în activitatea unui lider.

Cine poate face cursuri leadership?

Cele mai citite articole

Publicul țintă al cursului sunt:

  • șefii actuali și potențiali ai companiilor
  • manageri de proiect 
  • manageri intermediari și superiori din organizații din orice domeniu de activitate
  • participanți la programele de rezerve de talente
  • profesioniști care planifică să construiască o carieră managerială și sunt interesați de dezvoltarea abilităților de conducere. 

De asemenea, cursul este util antreprenorilor sau tuturor celor care sunt cumva implicați în procesul de gestionare a oamenilor și doresc să obțină rezultate maxime în această activitate.

Pentru o eficiență maximă, fiecare modul oferă blocuri teoretice în formatul de mini-prelegeri, alternând cu forme de jocuri, jocuri de rol și cazuri, videoclipuri demonstrative, lucru în grup și sarcini practice individuale. 

Cele mai noi abilități sunt transmise eficient. Datorită cunoștințelor de fond aprofundate, reflecției direcționate și noilor tehnici, poți să-ți dezvolți strategia personală și astfel să îți simplifici gestionarea zilnică. Folosește momentul actual al schimbării, făcând cursuri leadership pentru a învăța lucruri noi.

În plus față de o mulțime de tehnici de învățare, acest curs implică obținerea de cunoștințe și skill-uri legate de stilul de conducere necesar în gestionarea activităților de leadership. 

Ai început recent să îți asumi responsabilitatea de conducere sau dorești să îți asumi una în viitorul apropiat? Urmează cursuri de leadership pentru a afla elementele de bază ale acestui domeniu. Află cum să utilizezi resursele într-un  mod rațional și responsabil, cum funcționează comunicarea în echipe și ce este important într-un business pentru a deveni un lider de succes.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa