Culori in tendinte pentru baia ta in 2022

de WTA.ro

Care este culoarea in tendinte care iti va pune cel mai bine in valoare baia in anul 2022? Ambiantele in materie de decor sunt influentate de natura, o reintoarcere la aceasta, o tendinta care a debutat acum ceva vreme, dar care au fost accentuate de criza sanitara si de izolare.

O veritabila nevoie de natura, care se traduce in baie prin motive florale, materiale prime precum lemnul, piatra sau marmura, dar si de nuante naturale precum maroul, terracotta sau verdele padure.

Verdele kaki. Verdele kaki este o nuanta foarte in voga pentru baia ta in versiunea sa mata. O culoare care merge de minune cu albul sau cu negrul. Poti alege un verde kaki pentru a ilumina baia si care va fi usor de asociat cu alte nuante.

Sau, daca nu vrei sa supraincarci spatiul, poti alege nuanta de verde kaki pentru pereti sau mobilier.

Terracotta. Este o nuanta foarte apreciata in domeniul decoratiunilor interioare. Intre maro si rosu, este o nuanta care ne duce cu gandul la caldura si evaziune. Si marele sau avantaj este ca merge de minune cu o intreaga paleta de culori. 

Albul este un mare clasic atunci cand vine vorba despre baie. Este un simbol al puritatii si al curateniei si nu are cum sa se demodeze vreodata. Poate sa serveasca drept baza pentru cel mai frumos decor.

Cele mai citite articole

Mobilierul alb cu linii geometrice este cel mai design. Iar pentru cel mai sic efect poti alege sa combini auriul cu albul marmurei!

Nuanta de camel. Este o alta culoare in tendinte pentru anul 2022. Este o culoare calda, luminoasa care evoca cele mai frumoase nuante minerale. Alaturi de terracotta este cea care poate crea cea mai calduroasa atmosfera si ne duce cu gandul la evaziune.

Verdele padure. Verdele se reinnoieste in fiecare an pentru a propune cele mai frumoase nuante. In anul 2022 verdele padure este mai intens si mai profund si are un loc de cinste in decor. Arata cel mai bine alaturi de nuantele naturale precum lemnul, piatra sau fierul, dar si alaturi de nuante mai neutre precum negrul. 

Galbenul si curry, doua nuante solare. In anul 2022 va trebui sa apelezi mai des la nuante mai calduroase si mai vesele. Iar galbenul si variantele sale sunt binevenite. O culoare foarte puternica, va trebui sa fie integrata in mici tuse- un mobilier sau pereti. Ocrul poate decora insa o mare parte din baie, dar pentru a pastra o armonie vizuala se poate folosi alaturi de nuante mai dulci si mai blande.

Verdele acidulat pentru o latura pop surprinzatoare. In anul 2022 este cel care iti va dinamiza interiorul casei. Prezenta sa va inveseli in mod instant aceasta incapere. Cel mai bine ar fi insa sa o integrezi intr-un element important din baie- un perete pentru a pune totul cel mai bine in valoare, un mobilier pentru a defini mai bine spatiul, etc.

Maroul este si el foarte frumos in baie. Este cea mai buna alternativa la negru si la alte nuante inchise pentru a crea cea mai calduroasa ambianta. 

Pentru a afla care sunt restul lucrurilor pe care ar trebui sa le faci pentru a avea o casa cocheta, cu minim de investitie, poti apela la o firma design interior, recomandarea noastra sunt Studio West Concept, firma dedesign interior apartamente case, hoteluri, sedii de companie, restaurante din Timisoara.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa