Cum alegi bijuteriile perfecte pentru domnișoarele tale de onoare?

de WTA.ro

Dacă ești deja în plin proces de planificare a unei nunți pentru 2023 iar pe măsură ce se apropie marele moment, magia acestuia îți aprinde imaginația pentru îndeplinirea tuturor etapelor de organizare, atunci cu siguranță te-ai gândit și la alegerea accesoriilor pentru domnișoarelor de onoare! Desigur, viziunile petrecerii tale de nuntă în ceea ce privește rochia și bijuteriile de mireasă sunt în centrul atenției, însă este important să acorzi atenție și micilor detalii. 

Unul dintre obiceiurile care marchează momentul nunții este alegerea unor elemente definitorii pentru domnișoarele de onoare (pe lângă rochii). Cele mai populare și moderne alegeri pentru acestea sunt bijuteriile, fiind elemente delicate, dar care le vor ajuta să strălucească. 

3 aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi bijuteriile pentru domnișoarele de onoare 

  • Care este culoarea rochiilor domnișoarelor de onoare? Poate cea mai chinuitoare dintre deciziile legate de petrecerea miresei este ce tip de metal să alegi pentru bijuteriile domnișoarelor de onoare. Pentru a răspunde la această întrebare, gândește-te la culoarea rochiilor. Nuanțele calde se completează cu tonuri mai calde de metal, cum ar fi aurul roz sau galben. Nuanțele de albastru și verde funcționează bine cu aurul alb sau argintul. Uneori există excepții de la această regulă, dar este, în general, un bun punct de plecare. 
  • Care este forma decolteului rochiilor? Decolteul unei rochii de domnișoară de onoare poate ajuta la determinarea tipului de bijuterii pe care le alegi. Pentru un model pe gât și spatele gol, model cu un singur umăr și decolteuri înalte, îți sugerăm să lași rochia să iasă în evidență. Renunță la colier și alege în schimb o brățară sau o pereche de cercei. Dacă decolteurile sunt mai joase, cum ar fi cele rotunde și decolteurile în V, atunci alegerea unui colier elegant cu pandantiv se va accesoriza foarte bine. 
  • Părul este ridicat sau lăsat în jos? În mod similar, modul în care domnișoarele de onoare își vor coafa părul ajută, de asemenea, la luarea deciziilor pentru accesoriile complementare. Pentru a însoți o coafură frumos aranjată, de exemplu, recomandăm ceva mic și simplu, cum ar fi o pereche de cercei delicați. Dacă domnișoara de onoare poartă părul pe spate, atunci o pereche de cercei mai voluminoși se vor potrivi de minune. 

Mireasa poartă aceleași bijuterii ca și domnișoarele de onoare?

În mod tradițional, mireasa nu poartă aceleași bijuterii ca și domnișoarele de onoare. Bijuteriile domnișoarelor de onoare sunt, de obicei, mai puțin ceremoniale și se asortează cu vestimentația petrecerii de nuntă; de exemplu, cercei mici din aur purtați cu rochii de culoare verde închis. 

Cele mai citite articole

Bijuterii pentru domnișoare de onoare pe care le vei adora

Punem pe primul loc brățările pentru domnișoarele de onoare. Deoarece brățările sunt un simbol al prieteniei, acestea reprezintă o modalitate frumoasă pentru a crea o conexiune între mireasă și domnișoarele de onoare în ziua cea mare. De asemenea, vor fi o completare subtilă a ținutelor acestora, care nu va distrage atenția. 

Set Cadou 4 bratari surori / prietene – banut si lantisor din Argint 925

Colierele domnișoarelor de onoare, așa cum am menționat deja, depind în totalitate de decolteul rochiei. Cu toate acestea, ele reprezintă un cadou minunat. Un colier cu pandantiv cu inițialele lor va merge foarte departe în ceea ce privește mulțumirea pentru că au fost alături de tine pentru a onora o zi specială. Poți opta pentru lantisoare aur personalizate de la Chic Bijoux. Ai la dispoziție modele extrem de deosebite și variate. 

Choker Aur Galben 14K – Pandantiv Banut cu initiala – Lant silicon cu inchizatoare carabina 

Sperăm că sfaturile noastre îți vor fi de ajutor în alegerea bijuteriilor perfecte pentru domnișoarele de onoare!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa