Cum alegi caloriferul perfect în funcție de dimensiunea băii? Recomandări de la GQS German Quality

de WTA.ro

Indiferent dacă ai o baie mare, mică sau cu o formă complexă – dimensiunea nu trebuie să aibă impact asupra timpului petrecut în interiorul acesteia sau asupra nivelului de confort. Și cum nimic nu spune mai bine „răsfăț și relaxare” decât un prosop încălzit după un duș fierbinte, îți oferim câteva sfaturi și exemple de calorifere portprosop deosebite și potrivite pentru dimensiunea băii tale.

Caloriferele portprosop sunt cele mai potrivite pentru baie, oferindu-ți luxul unor prosoape încălzite atunci când ieși din duș sau din cadă. Dacă vrei să te bucuri de această facilitate chiar și vara, atunci când centrala termică nu este în funcțiune, poți opta pentru calorifere electrice portprosop.

1. Baie de serviciu

Baia de serviciu este, în general, o cameră foarte mică, situată convenabil, dotată cu un vas WC și un lavoar, fără cabină de duș sau cadă. Deși poate avea dimensiuni foarte reduse, nu trebuie să fie monotonă. Integrarea unui calorifer portprosop reprezintă modalitatea perfectă de a le oferi oaspeților tăi un cadru cu aspect de SPA, astfel încât un spațiu mic să nu însemne un compromis. De asemenea, adăugând un calorifer portprosop compact, cum este Radox Circle (250xH800 mm) de la GQS German Quality, nu doar că vei crea o soluție suplimentară pentru depozitarea prosoapelor, ci vei ridica această experiență din baie la un alt nivel de răsfăț.

Radox Circle Calorifer (radiator) portprosop 250xH800 mm – GQS German Quality

2. Baie mare 

O baie mare, de familie poate însemna împărțirea acestui spațiu între 4 sau mai multe persoane. Secretul este să creezi o zonă care să fie interesantă pentru copii, dar care poate fi transformată și în propriul tău refugiu de relaxare.

Cu un design minimalist, caloriferul portprosop Tubes Bath 20 (635×1960 mm) are o esență inovativă, permițându-ți să oferi o amprentă personală, care captează atenția în această cameră. Seria Bath 20 este definită prin linii simple și funcționale care evidențiază radiatoare potrivite oricărui tip de mobilier de baie.

Cele mai citite articole

Tubes Bath 20 Calorifer (radiator) portprosop 635×1960 mm – GQS German Quality

3. Baie de dimensiuni reduse

Deoarece trebuie să valorifici fiecare bucățică de spațiu într-o baie mică, ai nevoie de multă creativitate. Adăugarea caloriferului electric portprosop Tubes Color_X (400xH1495) cu design contemporan este o modalitate ideală de a oferi vitalitate acestui spațiu. Transmițând simplitate și rafinament, acest model creează un impact vizual tocmai datorită liniilor delicate care îl descriu. Tuburile foarte apropiate permit o densitate de căldură sporită, asigurând luxul continuu al prosoapelor calde și uscate. 

Tubes Color_X Calorifer (radiator) portprosop electric 400xH1495 mm – GQS German Quality

4. Spații complexe

Să recunoaștem – când vine vorba de spațiu, unele băi pot fi mai complexe decât altele din punct de vedere al configurației. Cu toate acestea, la fel ca în cazul unei băi mici, provocările de design duc adesea la cele mai creative soluții. De exemplu, într-un spațiu de baie lung și îngust, caloriferul Radox River se va încadra perfect. Și în timp ce acest lucru rezolvă provocarea vizuală, există și luxul suplimentar de a fi răsfățat de un prosop încălzit.

Radox River Calorifer (radiator) portprosop 500xH1000 mm – GQS German Quality

Acestea sunt doar câteva dintre modelele de calorifere de pe germanquality.ro pentru care poți opta. Alege-l pe cel care se va încadra perfect, în funcție de dimensiunea și designul băii tale.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa