Cum alegi cel mai eficient sistem pentru securizarea accesului într-un imobil?

de WTA.ro

Locatarii unui imobil își doresc confort, siguranță și protecție în propriile locuințe, de aceea este important ca fiecare intrare să ofere un sistem pentru securizarea accesului în clădire pentru persoanele străine. Ești administrator de bloc sau închiriezi un sediu business, atunci iată cum poți oferi protecție și confort proprietarilor și chiriașilor din clădire!

Interfon audio

Unul dintre cele mai eficiente sisteme pentru securizarea accesului în imobilul pe care-l administrezi este interfonul audio, fiind totodată și unul dintre cele mai populare astfel de sisteme. 

Un interfon audio poate fi instalat atât la blocuri, dar și la complexe rezidențiale, sedii de birouri, instituții publice sau case de locuit. Interfonul audio îți oferă un plus de siguranță, comoditate și intimitate, indiferent dacă administrezi un imobil de apartamente sau o clădire de birouri.

Interfon video

Videointerfonul este, de asemenea, o alegere excepțională pentru a separa locatarii unei clădiri de persoanele străine. Spre deosebire de interfonul audio, acesta oferă un spectru mai larg de beneficii pentru proprietari: o primă interacțiune vizuală cu persoanele din exterior, observarea zonei din fața locuinței sau din fața blocului, înregistrarea vizitatorilor, oferirea unui sentiment de siguranță sporită și confort. Totodată, dacă vei achiziționa un sistem de interfoane video pentru afacerea ta, atunci cu siguranță vei crea o notă business.

Interfon smart

Dacă îți dorești un aspect modern, dar și facilități și dotări pe măsură pentru accesul în imobil, fie acesta de apartamente sau pentru sediul de birouri, atunci alege varianta unui interfon smart! Acesta folosește un sistem wireless pe care-l poți conecta la smartphone cu ajutorul unei aplicații „BlueLink Access”. 

Așadar, dispozitivul BlueLink Acces pentru interfon este un accesoriu de dimensiuni mici, ușor de utilizat, gestionat și montat care se poate instala la orice model de interfon sau stand alone. Locatarii sau persoanele cu acces vor putea deschise intrarea direct de pe telefonul mobil, de la distanță!

Camere de supraveghere

Cele mai citite articole

Camerele de supraveghere pot monitoriza și securiza accesul într-un imobil. Adesea ele sunt vizualizate de către un paznic care se află în interiorul clădirii și care poate oferi sau nu acces persoanelor din exterior. 

Camerele de supraveghere sunt necesare de instalat la intrarea unui imobil deoarece locatarii se vor simți în siguranță, știind că toate persoanele străine care intră în clădire sunt filmate. Unii proprietari chiar își montează o cameră de supraveghere suplimentară la intrarea în apartament.

Sistem de alarmă

Sistemul de alarmă funcționează incredibil alături de camerele de supraveghere și de interfonul audio sau video. Persoanele care doresc să creeze situații neplăcute locatarilor dintr-un imobil se vor gândi de două ori înainte de pune în practică planul propriu-zis. Aceștia pot fi prinși de către paznicul blocului sau sediului de birouri datorită sistemului de alarmă sau de funcțiile video ale celorlalte sisteme de securizare.

Sistem de automatizare

Indiferent dacă administrezi o clădire de birouri, un imobil de locuit, un spațiu rezidențial sau o vilă cu mai multe apartamente, oferă-le locatarilor posibilitatea unui sistem de automatizare pentru poarta de la intrare sau pentru ușa garajului. Porțile vor putea fi accesate cu ajutorul unei telecomenzi, iar în cazul în care cineva încearcă să intre fraudulos, vei fi notificat numaidecât de camerele de supraveghere sau chiar de către sistemul de automatizare.

Lumini cu senzor de mișcare

Luminile cu senzor de mișcare pot anunța persoanele dintr-o locuință de prezența unui intrus. Acesta va încerca să plece imediat cum lumina se va aprinde, simțindu-se vulnerabil și crezând că în casă se află și proprietarii. Sistem este bun de utilizat atunci când pleci în vacanță, dar și pentru confortul și siguranța de zi cu zi!

Indiferent de sistemul pentru securizarea accesului în imobil pe care-l preferi: interfon audio, video sau smart, sistem de alarmă, paznic, cameră de supraveghere sau sistem de automatizare, asigură-te că acesta se află în stare perfectă de funcționare. Bucură-te de o locuință protejată, discretă și confortabilă în orice moment!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa