Cum alegi verighetele potrivite pentru un buget redus

de WTA.ro

Alegerea verighetelor poate fi un proces destul de confuz, mai ales că probabil nu ai mai făcut-o niciodată până acum. Desigur, este diferită față de alegerea inelului de logodnă, mai cu seamă că de această dată faceți cumpărături împreună. Dacă nu ai idee de unde să începi, nu trebuie să-ți faci griji, căci există o mulțime de bijutieri care te pot ajuta. Magazinele de bijuterii au multe modalități de a te ajuta să-ți dai seama ce îți place și cel mai probabil îți vor arăta o varietate de verighete realizate din metale prețioase diferite, pentru a te determina să restrângi selecția. 

Cum alegi, însă, verighetele, dacă nu beneficiezi de un buget spectaculos? Descoperă în rândurile următoare câteva sfaturi în ceea ce privește alegerea verighetelor potrivite pentru un buget redus! 

Stabilește bugetul pentru verighete 

Așa cum probabil îți imaginai, un prim pas în alegerea verighetelor potrivite pentru un buget redus este fixarea din timp a unui buget pentru nuntă. În ceea ce privește stabilirea bugetului pentru verighete, acesta este în strânsă legătură cu materialul din care se dorește a fi realizate aceste bijuterii, un aspect important care stă la baza creșterii sau a scăderii bugetului. În afara materialului, un alt aspect care poate crea variații ale bugetului este dacă se dorește sau nu încrustarea verighetelor cu pietre prețioase, așa cum sunt diamantele. De asemenea, este important să ții cont și de modelul verighetelor, căci pe piață există o gamă largă de modele, forme și stiluri care pot influența costul acestora. 

Dacă intri într-un magazin de bijuterii fără un buget în minte, s-ar putea să ajungi să iubești o pereche de verighete care depășește cu mult prețul pe care ți l-ai impus. Determină cât de redus este bugetul în care dorești să te încadrezi și fii direct cu bijutierul sau atunci când cauți online. Pentru că este posibil să ai perechea de verighete mult visată și în limita unui buget! 

Optează pentru metale prețioase mai puțin scumpe 

În ceea ce privește alegerea verighetelor, un cuvânt important de spus îl are metalul din care dorești ca acestea să fie realizate. Cea mai întâlnită cerință este realizarea verighetelor din aur galben, însă trebuie să știi că, cu cât karatajul aurului este mai mic, cu atât rezistența aurului este mai mică și implicit, prețul mai scăzut. 

Cele mai citite articole

Poți opta, în schimb, pentru metale mai puțin costisitoare pentru realizarea verighetelor, așa cum sunt argintul, platina sau titanul. Desigur, rezistența diferă de la un metal la altul, iar dintre cele trei, cel mai rezistent este platina. De regulă, cea mai populară alegere în rândul celor care organizează o nuntă cu buget redus este alegerea verighetelor din argint. 

Mizează pe stilul minimalist al verighetelor 

Desigur, stilul vostru trebuie să se reflecte în modelul de verighete ales, pentru că aceste bijuterii trebuie să vorbească despre voi, atât ca pereche, cât și individual. Însă dacă vorbim despre alegerea verighetelor potrivite pentru un buget redus, sugestia noastră este să mizezi pe verighetele simple, în stil minimalist. Există numeroase modele de verighete, realizate din combinații de metale prețioase, modele de verighete cu motive tradiționale și spirituale, modele de verighete cu motive geometrice sau verighte decorate cu diamante. Cea mai la îndemână soluție pentru un buget redus este alegerea unor verighete cât mai simple, clasice, din argint, dar care să vă reflecte, în același timp, personalitatea.  

Evită mărcile de bijuterii de designer 

Convenabil nu este un cuvânt pe care îl poți asocia cu brandurile de designer. Dacă dorești să economisești bani pentru verighete, evită brandurile renumite precum Tiffany & Co, Debeers sau Cartier. În medie, verighetele au prețuri destul de accesibile, însă verighetele de la branduri precum cele menționate anterior pot costa între 1,800 și 5,000 $. Sugestia noastră este să analizezi gama variată de verighete din argint în Ploiești, unde vei găsi cu siguranță verighetele potrivite pentru un buget redus. 

Cumpără verighete din magazinele online 

Magazinele online sunt una dintre cele mai bune surse pentru achiziționarea verighetelor de nuntă. În primul rând, în mediul online vei avea șansa să găsești branduri mai accesibile, care nu au capitalul suficient pentru magazine fizice, dar care vând aceleași bijuterii de calitate precum brandurile de succes. În al doilea rând, online vei avea șansa să te bucuri de numeroase discounturi și promo-uri, care vor reduce din costul total al achiziției. 

Sperăm ca la finalul acestui articol să ai toate informațiile necesare despre cum poți alege verighetele potrivite pentru un buget redus. Cu siguranță vei găsi bijuterii asemănătoare verighetelor pe care le visai, care să marcheze cel mai sigur „Da!” spus vreodată! 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa