Cum arată cina pacienților de la Piatra-Neamț din această seară

de WTA.ro

Situația hranei pacienților de la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț a fost o problemă intens dezbătută astăzi, chiar dacă problema era una binecunoscută de ani de zile. (click aici pentru articol)

S-a stabilit creșterea normei de hrană la 13 lei (maximul stabilit de Ministerul Sănătății), urmând ca diferența să fie suportată de Consiliul Județean Neamț pentru a pune la dispoziția pacienților un meniu de bun simț.

În această seară, odată cu livrarea cinei, se pare că s-a înțeles că pacienții au nevoie de un meniu hrănitor, la toate cele 3 mese ale zilei, mai ales că odată cu carantinarea spitalului aparținătorii nu mai pot vizita bolnavii.

„În urma intervenției de astăzi și discuțiilor avute cu cei de la bucătărie și cu cei din conducerea Spitalului de Urgență Piatra Neamț, demersurile mele au dat roade. Cina pacienților s-a îmbunătățit considerabil, după cum se vede și în fotografiile primite în această seară, de la bucătăria spitalului.

Cele mai citite articole

Diferența de fonduri necesară suplimentării celor 13 lei pe zi de pacient pentru trei mese, bani dați de la Ministerul Sănătații, o voi aloca din bugetul Consiliului Județean. Vreau ca pacienții să beneficieze de hrană consistentă și să se însănătoșească în cel mai scurt timp.

Sănătatea nu este nici chestiune politică și nici nu se negociază. Este cea mai de preț valoare umană a unei națiuni.

Sănătate și însănătoșire grabnică tuturor celor aflați în suferință și să vă întoarceți la cei dragi, cât mai curând!”, a declarat Ionel Arsene.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa