Cum iti ajuti ficatul cu un hepatoprotector natural

de WTA.ro

Ficatul are mai multe functii care sunt esentiale pentru sanatatea ta, inclusiv functia de detoxifiere, producere de bila si stocare a energiei. Sunt multi factori care iti pot afecta ficatul si pot duce la cicatrici. Cand tesutul cicatricial se acumuleaza in ficat, acesta poate inlocui tesutul hepatic sanatos.

Aceasta inseamna ca ficatul tau trebuie sa lucreze mai mult pentru a-si face treaba. Ca sa-i oferi un suport de incredere, poti administra un hepatoprotector.

Leviker este un supliment alimentar care mentine functia normala a ficatului si sustine metabolismul normal al lipidelor.

Astfel, Leviker tablete are un efect hepatoprotectiv, antioxidant si antiinflamator.

Cand este cazul sa administrezi un hepatoprotector?

Cele mai citite articole

Acesta este benefic in:

  • Boala ficatului gras si alte afectiuni hepatice;
  • Sustinerea functiei hepatice a persoanelor sub tratament medicamentos puternic;
  • Detoxifiere generala.

In stadiile sale incipiente, inflamatia ficatului este posibil sa se stopeze sau sa incetineasca. Acest lucru depinde foarte mult de stilul tu de viata. De fapt, exista mai multe moduri prin care poti sa-ti ajuti ficatul si sa previi leziunile permanente.

Ce poate provoca leziuni hepatice?

  1. Alcoolul este un factor principal in afectarea ficatului. In timpul consumului moderat de alcool, enzimele din ficat functioneaza pentru a descompune eficient alcoolul. Cu toate acestea, atunci cand bei prea mult alcool, acesta nu poate fi descompus la fel de repede. Alcoolul poate deteriora celulele hepatice si poate conduce la o crestere a inflamatiei in ficat. Alcoolul poate inhiba, de asemenea, descompunerea grasimilor, ducand la o acumulare de grasime in ficat (ficatul gras).
  2. Infectii care afecteaza ficatul, cum ar fi hepatita A, hepatita B si hepatita C.
  3. Afectiuni autoimune, cum ar fi hepatita autoimuna.
  4. Acumularea de grasime in exces in ficat care nu are legatura cu consumul de alcool (boala hepatica grasa nealcoolica).
  5. Unele tipuri de medicamente.
  6. Afectiuni genetice, cum ar fi hemocromatoza si boala Wilson.
  7. Expunerea la produse chimice industriale,

Astfel, daca observi semne timpurii de afectare a ficatului, asigura-te ca ii oferi ficatului un hepatoprotector si il ajuti sa se regenereze.

Leviker, suplimentul alimentar natural de la OnlineFarmacia.ro contine un nivel standardizat de acizi oleanolici si ursolici, doua triterpenoide bine cunoscute pentru proprietatile lor hepatoprotectoare si efectul lor pozitiv asupra functiilor metabolice – exact ceea ce ai nevoie pentru un ficat sanatos!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa