Cum îți creezi un profil de dating reușit

de WTA.ro

Tot mai multe persoane din România folosesc site-urile de întâlniri online. Cu o competiție tot mai mare, cum faci să ieși în evidență? Răspunsul este simplu: prin crearea unui profil care iese în evidență. În acest articol îți vom prezenta 5 sfaturi pentru a-ți crea un profil care te va ajuta să îți găsești ușor un partener sau o parteneră nouă pe site-urile de dating.

1. Alege fotografiile potrivite

Fotografiile sunt, poate, cel mai important element al unui profil pe un site de întâlniri. Fotografiile de proastă calitate, sau în ipostaze nepotrivite, vor fi ușor trecute cu vederea și nu vei putea găsi pe cineva cu care să ieși la un date.

În primul rând, adaugă în jur de 7 fotografii, un număr suficient pentru ca persoanele care le vizionează să își facă o părere despre tine fără să se plictisească.

Ai grijă ca acestea să fie de bună calitate și să evidențieze cine ești. Dacă îți place să alergi, pune o poză cu tine alergând, de exemplu. Nu în ultimul rând, evită selfie-urile. Acestea nu spun mare lucru despre personalitatea ta.

2. Menține un ton conversațional

Atunci când îți scrii profilul pentru un site de Dating România, menține un ton conversațional. Poți chiar începe cu un salut, precum „Bună”. Nimeni nu vrea să citească un text impersonal, scris parcă pentru a aplica la un job, nu pentru a-ți găsi perechea.

Sigur, asta nu înseamnă că nu poți menține un ton serios, dacă asta este personalitatea ta. Ai grijă totuși să nu le lași impresia cititorilor că ești o persoană scorțoasă și inabordabilă. Altfel, nu vor dori să te cunoască.

3. Pozitivism, nu negativism

Cei care caută o întâlnire online vor să interacționeze cu o persoană plăcută, pozitivă, nu cineva trist și care mereu vorbește despre eșecurile sale. Le fel trebuie să arate și profilul tău.

Încearcă să te prezinți într-o manieră pozitivă, în care să vorbești despre pasiunile și realizările tale. Evită să spui care sunt eșecurile sau punctele tale slabe. Multe dintre persoanele care îți vor citi profilul le vor folosi doar pe acestea pentru a-și face o părere despre tine.

4. Exprimă-ți clar intențiile

Cele mai citite articole

Fiecare persoană care folosește site-urile caută lucruri diferite. Unele persoane vor doar să își facă prieteni noi, în timp ce altele o relație pasageră sau chiar sufletul pereche.

Include în profilul tău detalii despre ceea ce cauți tu pe site-ul respectiv. Astfel, nu vei ajunge in situația în care vei ajunge la o întâlnire cu o persoană care crede că tu ești sufletul ei pereche în timp ce tu, de fapt, vrei doar să îți faci prieteni noi.

5. Evită clișeele

Explicam, mai devreme, cât de important este să menții un ton conversațional atunci când îți scrii profilul. La fel de importat este și să eviți clișeele. Acestea sunt la fel de neatractive precum un text impersonal.

Evită exprimări precum „nu știu ce să scriu în secțiunea asta așa că o să o las goală”. Totodată, propoziții precum „Îmi place să călătoresc” au ajuns atât de folosite încât au de venit clișee.

Dacă nu știi ce să scrii în unele secțiuni, pur și simplu adaugă o poveste despre tine pe care o consideri relevantă.

În concluzie

Având în vedere că tot mai multe persoane folosesc site-urile de întâlniri, este foarte important să îți creezi un profil care iese în evidență. Pentru a face acest lucru, alege fotografiile potrivite și scrie-ți un profil fără clișee și într-un ton conversațional, plin de optimism. Nu în ultimul rând, scrie clar care sunt motivele tale pentru care folosești site-ul respectiv.

Acum, tot ce rămâne de făcut este să îți creezi profilul și să te pregătești de o întâlnire romantică așa cum trebuie. Așa vei avea mai multe șanse să îți găsești jumătatea sau relația pasageră pe care o dorești. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa