Cum îți poți pune gene direct din confortul casei tale?

de WTA.ro

Îți dorești o privire intensă și captivantă, fără să fii nevoită să mergi la un salon de înfrumusețare? Poți obține un look modern și glamuros chiar la tine acasă, dacă optezi pentru aplicarea unor extensii de gene. Chiar dacă nu ai mai luat parte la un astfel de proces până acum, te invităm să descoperi cum să creezi chiar tu un look plin de feminitate, care îți va evidenția trăsăturile feței în cel mai grațios mod. Iată ce pași trebuie să urmezi.

Comandă produse de calitate înaltă, potrivite nevoilor tale

Daca te gândești să îți pui gene false sau extensii pentru gene, primul pas este să comanzi produse de calitate înaltă, care să permită o aplicare ușoară și să-ți asigure o purtare îndelungată. Așadar, fii atentă la volumul, curbura și culoarea extensiilor de gene. În funcție de look-ul pe care ți-l dorești, poți alege de la gene delicate, subțiri, precum cele 1D, care au un singur fir, până la gene 6D, care adaugă șase fire fiecărei gene naturale.

Totodată, vei avea de ales și din diferite tipuri de curburi. Spre exemplu, curbura J este ideală dacă îți dorești un efect subtil, ușor vizibil, în timp ce curburile B, C sau D îți pot oferi un lifting de diferite intensități. Nu în ultimul rând, culoarea trebuie să fie cât mai apropiată de cea a genelor tale reale, pentru un efect cât mai natural și plăcut.

Indiferent de stilul de extensii pentru care optezi, nu uita să achiziționezi și accesoriile necesare pentru aplicarea acestora. Vei avea nevoie de un adeziv, pensete pentru o manevrare cât mai practică, precum și produse pentru curățarea și degresarea genelor și diferite tipuri de pensule. Dacă ești începătoare, vei găsi kituri avantajoase ce conțin toate produsele și instrumentele de care ai nevoie. Comandă întotdeauna din surse de încredere pentru a obține cele mai bune rezultate!

Respectă îndeaproape instrucțiunile de aplicare

Cele mai citite articole

Aplicarea extensiilor de gene poate fi o procedură puțin mai complexă, cel puțin la început, însă dacă o faci cu răbdare și atenție poți obține rezultate minunate. Înainte de a începe aplicarea, însă, citește cu atenție detaliile și instrucțiunile oferite de producător și testează produsele pe o zonă mică de piele, ca să te asiguri că nu apar reacții alergice sau alte probleme. Iată principalii pași pe care trebuie să-i urmezi:

  • Pregătește-ți ochii și extensiile de gene. Asigură-te că ochii tăi sunt perfect curăți și uscați și ține extensiile, adezivul și restul instrumentelor la îndemână.
  • Aplică plasturi speciali pe pleoapa inferioară pentru a proteja zona sub ochi și pentru a separa genele inferioare de cele superioare. Acest pas va împiedica adezivul să ajungă pe pielea de sub ochi și va face procesul de aplicare mai ușor.
  • Cu o pensetă subțire, ia câte o extensie de gene și aplică puțin adeziv la baza acesteia.
  • Așază extensia pe o geană naturală, începând de la colțul extern al ochiului și continuând spre centrul ochiului. Asigură-te că extensia este aliniată perfect cu genele naturale și nu atinge pielea.
  • Continuă să adaugi extensii de gene și asigură-te că acestea sunt așezate uniform, la o distanță egală una de cealaltă.
  • După ce ai aplicat toate extensiile de gene, lasă-le să se usuce timp de câteva minute. Înainte de a îndepărta plasturii din zona inferioară, verifică dacă toate genele sunt bine fixate.
  • La final, folosește o periuță specială pentru a pieptăna și aranja genele.

Îngrijește-ți genele într-un mod blând

Pentru ca efectul pe care l-ai obținut să fie unul de lungă durată, este necesar să îți îngrijești noile gene cu mare atenție. Așadar, evită să te speli pe față sau să îți umezești ochii în primele 24 de ore după aplicarea extensiilor și, pe cât posibil, nu freca zona ochilor.

De asemenea, este de preferat să eviți expunerea la căldură directă sau la abur, deoarece în aceste condiții adezivul genelor se poate deteriora, iar extensiile tale vor rezista mai puțin. Piaptănă genele cu o periuță subțire, de câteva ori pe zi, pentru a le separa și aranja.

Poți avea gene lungi, curbate și frumoase chiar și fără vizite la saloanele de înfrumusețare! Ține cont de sfaturile noastre, alege produsele care ți se potrivesc, înarmează-te cu multă răbdare și vei reuși să obții look-ul la care ai visat!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa