Cum îți poți transforma zâmbetul cu ajutorul fațetelor dentare

de WTA.ro

Dacă ești nemulțumit de felul în care arată dinții tăi, fațetele dentare pot fi soluția perfectă. Fațetele dentare sunt îmbunătățiri cosmetice care sunt folosite pentru a umple golurile sau pentru a corecta dinții pătați. Acestea sunt disponibile într-o varietate de culori și modele și pot îmbunătăți semnificativ aspectul și senzația dinților.

Care sunt unele dintre beneficiile utilizării fațetelor dentare? 

Fațetele dentare oferă multe beneficii pentru pacienți, printre care: estetică îmbunătățită, sensibilitate mai mică, reducerea nevoii de plombe sau coroane, scăderea riscului de boală parodontală și chiar îmbunătățirea vorbirii. 

De asemenea, tratamentul cu fatete dentare are ca rezultat timpi de restaurare mai mici, ceea ce înseamnă o vindecare generală mai rapidă, nefiind necesare proceduri precum înlăturarea nervilor sau devitalizarea dinților. Pur și simplu, fațetele dentare pot transforma modul în care arăți și te simți în legătură cu sănătatea ta orală.

Dacă ai o dantură estetică aproape perfectă și dorești să îmbunătățești aspectul unui singur dinte, poți alege o coroana dentara. Coroana dentară este un tip de proteză fixă, folosită pentru a restaura estetica unui dinte. 

Cele mai citite articole

Fațetele dentare sunt adesea văzute ca o necesitate pentru persoanele care suferă de dinți pătați, strâmbi sau pur și simplu lipsiți de o formă estetică. În aceste cazuri, fațetele dentare sunt o opțiune excelentă pentru a schimba forma și culoarea dinților, astfel încât să prinzi mai multă încredere în tine.

Mai puțină sensibilitate la alimente sau băuturi reci și calde

Dacă ai dinți sensibili, este posibil să ți se pară că anumite alimente sau băuturile calde și reci sunt incomode. Acest lucru poate fi o neplăcere atunci când încerci să te bucuri de alimentele și băuturile preferate. Fațetele dentare pot ajuta la reducerea sensibilității prin protejarea smalțului dentar.

Alege fațede dentare pentru un zâmbet mai strălucitor

Fațetele dentare sunt un tratament popular de stomatologie cosmetică care îți poate oferi zâmbetul alb și strălucitor pe care ți l-ai dorit întotdeauna. Fațetele sunt realizate din ceramică sau rășină compozită și reprezintă o soluție ideală pentru acoperirea imperfecțiunilor dentare, cum ar fi fisuri, pete sau imperfecțiuni ce țin de forma dinților.

Când vine vorba de frumusețe, de multe ori nu ne gândim la dinții noștri. Dar adevărul este că fațetele dentare fac o schimbare drastică a aspectului nostru atunci când sunt folosite corect. Procedura oferă, de asemenea, beneficii pe termen lung, cum ar fi un zâmbet mai încrezător și o igienă orală excelentă. Dacă ești pregătit să începi să schimbi modul în care te văd cei din jur, programează un consult medical pentru examinarea dinților și alegerea fațetelor dentare potrivite. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa