Cum menține pasiunea în cuplu după 5 ani de relație și 3 copii. Alina Pușcaș și soțul ei organizează de câteva ori pe an escapade romantice la hoteluri din București

de WTA.ro

Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu sunt împreună de peste 5 ani, au împreună trei copii și de anul trecut formează o familie cu acte. Cei doi sunt îndrăgostiți ca în prima zi, pentru că au descoperit rețeta fericirii în cuplu: escapade romantice la hoteluri din Capitală.

După atâția ani împreună, pasiunea este la fel de intensă ca la începuturi pentru Alina Pușcaș și soțul ei.  În cuplul lor nu s-a instalat până acum rutina, întrucât și-au făcut un obicei din a petrece, din când în când, câte o noapte la hotel. Fie că au de sărbătorit un eveniment important sau pur și simplu vor să evadeze din cotidian, prezentatorea TV și medicul stomatolog fac schimbări subite de program pentru câte o escapadă romantică.

„Facem destul de des astfel de escapade. De câteva ori pe an ne luăm o cameră la hotel, în timpul săptămânii, nu neapărat în weekend, și dispărem pur și simplu. Bine, anunțăm bona și o bunică și vin să stea cu copiii, ca să ne permitem această evadare”, ne-a povestit Alina Pușcaș. Nu o dată s-a întâmplat ca îndrăgostiții să aibă parte de priviri ciudate din partea personalului de la recepție. Angajaților li s-a părut neobișnuit că celebrul cuplu vrea să se cazeze la un hotel aflat în orașul unde locuiesc.

Cele mai citite articole

„O astfel de evadare e bine-venită, credeți-mă, le recomand metoda chiar și cuplurilor cu un copil. Nu trebuie să aibă neapărat trei sau doi copii”, a declarat, pentru Libertatea, Alina Pușcaș. Strategia i se datorează nașei celor doi, care i-a sfătuit de la bun început să își condimenteze viața de cuplu, pentru a evita monotonia.

„A fost ideea nașei mele, care mi-a zis: „Măi, surprinde-l din când în când, fă-i câte o invitație undeva!”. A fost și el de față când a spus asta și a percutat el mai repede decât mine”, ne-a spus Alina.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa