Cum ne ajuta o tabla magnetica sa fim mai organizati?

de WTA.ro

Cu ajutorul unei table magnetice vom reusi sa ne organizam mai bine timpul si activitatiile zilnice, vom avea o structura clar a sarcinilor pe care trebuie sa le finalizam si in acest mod nu vom uita sa facem cumparaturile esentiale pentru casa, nu vom mai pierde o programare importanta si nu vom mai uita de termenul limita al unui proiect important pentru job!

Nu sunt putine cazurile in care la sfarsitul unei zile pline si obositoare realizam ca am uitat complet ca trebuia sa cumparam un lucru esential pentru casa, ca aveam o programare la medic sau ca trebuia sa finalizam un proiect pentru job sau pentru scoala. Cu astfel de momente ne confruntam fiecare dintre noi, si din nefericire aceste situatii sunt tot mai dese, deoarece stresul si oboseala ne afecteaza tot mai mult. Ne dorim ca la sfarsitul unei zile sa ne putem relaxa cu gandul ca am dus la bun sfarsit fiecare task programat pentru ziua respectiva, iar cel mai simplu mod prin care putem sa fim mai organizati este acela de a alege o tabla magnetica pe care sa notam fiecare aspect in parte. Fie ca ne este mai usor sa ne facem programul in fiecare seara si dimineata sa avem un start bun, sau preferam un program saptamanal unde sa notam fiecare activitate, programare sau proiect in parte, cu o astfel de tabla magnetica vom fi mult mai organizati.

Amplasata stragegic astfel incat sa fie la indemana fiecarui membru al casei, sa fie vizibila si sa usor de abordat, tabla magnetica va contine sarcinile zilnice si saptamanale ale intregii familii. In plus, pe tabla magnetica putem nota si alte lucruri precum, motto-ul preferat, viitoare aniversari, mesaje pentru cei dragi, lista de cumparaturi si multe alte notite importante pentru noi sau in activitatiile noastre zilnice.

Cele mai citite articole

O astfel de tabla magnetica este de mare ajutor pentru noi adultii, insa este la fel de utila si pentru micii scolari deoarece si copii au nevoie de un program organizat, cu timp destinat temelor si invataturii, cu momente de repaus, relaxare si joaca, cu activitatile extra la care participa saptamanal, cu activitatile ocazionale si cu sarcinile zilnice pe care trebuie sa le bifeze zilnic, in functie de varsta si capacitati, desigur! Pentru a face totul mai distractiv pentru ei, le putem nota sarcinile cu markere de culori diferite sau le putem prinde notite cu magneti colorati sau in forma de Smiley Face.

Mai mult decat atat, tabla magnetica este la fel de utila si la activitatile de birou, iar cu ajutorul ei vom putea face cele mai bune prezentari de proiect, este de mare ajutor si in cadrul unor institutii publice unde, amplasata in avizier, va contine documente si informatii utile pentru angajati si personale fizice sau clienti. O astfel de tabla magnetica este foarte utila si in cadru scolilor unde la activitatile de clasa, cadrele didactice vor putea preda lectiile intr-un mod mai creativ, cu ilustratii, cu notite si desene, un mod eficient si diferit prin care cei mici vor retine mult mai usor informatiile. Un mod distractiv de predare la clasa, dar cu un impact pozitiv asupra modului de invatare si retinere al informatiilor!

Tablele magnetice se pot achizitiona in prezent pe mai multe dimeniuni, cu rame clasice din aluminiu sau din lemn, cu sistem de prindere pe perete sau suport mobil, produse rezistente in timp si cu o utilitate evidenta indiferent de locatie. In acest sens, magazinul online Cartuseria.ro iti propune o gama diversificata de table magnetice ideale pentru ati organiza mai bine timpul si activitatile, pentru activitate de birou sau pentru programul zilnic al copilasilor! Descopera ofertele de pret si achizitioneaza tabla magnetica potrivita nevoilor si cerintelor tale!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa