Cum „negociezi” cu Sagetatorii?

de WTA.ro

Iti place colegul cel nou de la departamentul It, dar nu stii cum sa faci sa intri in atentia lui? Te invatam noi.. E de ajuns sa-i stii zodia si de restul ne ocupam noi.

Cum il depistezi: De obicei, e cel cu picioare lungi si fara bani. Ochii nu ii fug din cauza vreunui defect congenital, indiferent cat de mult ar incerca sa iti demonstreze contrariul.

Unde il gasesti: Intr-un bazin incercand sa isi racoreasca creierul incins. La banca cerand un credit. La un bordel, dand bani.

Cum il intrigi: Poarta-te inteligent.

Prima intalnire: Daca crede ca poate sa ajunga in pat cu tine, asteapta-te sa te rasfete. Dar nu fi prea surprinsa daca apar chelnerii sa ia mancarea de pe masa.

Cand o faci: Ideea e ca o faci pe riscul tau. Daca incepi sa ai leziuni pe fata sau nu mai scapi de pneumonie, du-te la doctor de urgenta.

Cele mai citite articole

Cand ii pui intrebarea: Cand te hotarasti ca vrei sa divortezi in viitorul apropiat.

Daca iti da papucii: Considera ca ai avut noroc, dar prefa-te distrusa. Si ai grija sa iti dea inapoi toti banii pe care ti-i datoreaza.

Daca ii dai papucii: E nevoie de timp sa ii intre in cap. Asa ca zi-i in ziua 1 „TE”, in ziua 2 „PARASESC” si in ziua 3 invarte cutitul in rana cu „DOBITOCULE!”

Cum te descurci cu unul?

– Arcasii au nevoie de aventura.
– Ii cuceresti cu spontaneitatea.
– Sa ai bagajele pregatite pentru excursiile neplanificate.
– Fii un bun ascultator.
– Iau foc daca le ceri sa taca.

Cum se inteleg cu altii?

Pariaza pe: Berbec, Leu, Sagetator, Varsator, Balanta.
Doar prieteni: Gemeni.
Impusca-te acum: Rac, Taur, Fecioara, Capricorn, Pesti.
Oaia neagra: Scorpion.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa