Cum porți cu stil pantofii sport în nuanțe metalice?

de WTA.ro

Industria modei a introdus un trend aparte în ultimii ani, unul care poate părea inabordabil – pantofii sport în nuanțe metalice. Însă acest tip de pantofi sunt mai adaptabili decât credeai! Look-urile pe care le poți obține datorită lor vor părea “rupte” din paginile revistelor de modă. Iată ce stiluri poți adopta cu ajutorul încălțămintei metalice!

Stilul grunge

Popularizat în anii ‘90 de trupa americană de rock Nirvana, nașterea stilul vestimentar grunge urmărea să readucă în prim plan look-ul natural. Astfel, eleganța și luxul de pe podiumurile de modă erau lăsate în spate, iar cultura underground ajungea în lumina reflectoarelor. Stilul se traducea prin rebeliune, nonconformism și rock’n’roll. Treizeci de ani mai târziu, grunge a ajuns să însemne confort, atitudine și stil! O pereche de pantofi sport în nuanțe metalice se potrivește perfect în acest cadru. Îi poți asorta cu vestita cămașă în carouri și o pereche de pantaloni negri. Merge la fel de bine cu clasica geacă de piele și jeanșii din denim prespălat!

Stilul romantic

Dacă grunge-ul nu este pentru tine, nu-i nimic! Încălțămintea metalică merge de minune și cu stilul romantic, așa că nu ai rămas fără opțiuni! O poți alege pentru o ieșire la cinema, o cafea cu prietenele tale, o plimbare pe străzile orașului, sau pentru următoarea petrecere. Vei găsi o mulțime de modele de pantofi de damă metalizați, care se pot asorta cu fuste din voal, cămăși de mătase și rochii diafane. În plus, fiindcă ai de ales între nuanțe argintii și aurii, îți vei pune în valoare și bijuteriile.

Stilul minimalist

Cele mai citite articole

Stilul minimalist poate fi adoptat cu succes de către oricine, pe deviza less is more. Acest trend presupune linii simple și printuri cât mai lejere, în culori neutre, precum gri, bej, albastru și verde deschis, roz pudrat ș.a. Faimoasa rochie neagră, combinațiile monocrome de două piese și nelipsiții jeanși purtați cu un top simplu vor găsi un adevărat aliat în pantofii sport în nuanțe metalice. În teorie, poți asorta acest tip de încălțăminte cu orice culoare, însă pentru a rămâne în limitele stilului minimalist, nu încarcă look-ul cu nuanțe tari, cum ar fi roșu aprins, galben fosforescent sau verde crud.

Stilul TĂU

Ți-am propus, până acum, trei stiluri aduse la rang de cult în industria modei. Însă al patrulea poate că este cel ce ți se va potrivi cel mai bine, pentru că este vorba de stilul tău individual. Moda este un concept subiectiv, astfel că imaginația și creativitatea ta sunt cele ce vor închega cele mai dragi ținute ale tale. Acordă-ți timpul necesar pentru a parcurge toate hainele din garderoba ta și pune la cale un show de modă în propriul dormitor!

Încalță-te cu perechea ta de pantofi sport metalizați și nu te sfii să faci alegeri aparent greșite în privința hainelor. În fond, ești doar tu și oglinda, ceea ce înseamnă că poți să experimentezi cât mai mult. Nici nu știi cum poți descoperi o combinație de milioane, la care nu te-ai fi gândit în ruptul capului. Nu uita, hainele nu-l poartă pe om, ci invers! Cel mai important sfat pentru găsirea propriului stil este să te simți bine în hainele tale și să îți placă ceea ce vezi în oglindă.

Iată că pantofii sport în nuanțe metalice nu sunt așa de dificil de purtat! Tot ce trebuie să faci este să ții cont de imaginea pe care vrei să o oferi lumii, să alegi piese vestimentare confortabile și să porți ceea ce îți place. Restul va veni de la sine, așa că… spor la cumpărături!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa