Cum poti alege cele mai bune camere de bord pentru masini?

de WTA.ro

Camerele de bord sunt cunoscute si sub numele de dash cams sau camere video pentru masina si rolul lor este acela de a inregistra imaginile de pe drum in timp ce conduci sau stationezi. Poti gasi mai multe tipuri de  camere de bord pentru masinipe care sa le achizitionezi pentru masina ta si tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de mai multe specificatii care fac ca o camera sa fie buna sau nu pentru tine.

Producatorii de camere auto au adus acum pe piata si camere care pot fi orientate spre spatele masinii. Multe modele noi de camere de bord sunt de fapt camere duale care pot fi utilizate una langa alta pentru a obtine un camp vizual mai larg sau sunt camere simultane care sunt orientate inainte si inapoi. O camera orientata catre spate nu este necesara pentru toata lumea desi este convenabila atunci cand iesi din parcare sau atunci cand iesi pe o alee. Cu toate acestea, multe masini noi au aceasta caracteristica acum incorporata, insa daca nu este si cazul tau, poti alege camere auto pe care sa le utilizezi. Cumpara camere video pentru masini si bucura-te de cele mai importante avantaje ale acestora. 

Asistenta pentru soferi, aplicatii si conectivitate wireeless

Atunci cand cumperi camere video pentru masini va trebui sa tii cont si de caracteristicile acestora. Poti cumpara camere auto full hd sau camere clasice. De asemenea, poti cumpara camere auto pentru oglinda sau camere auto pentru spate. Companiile care produc camere auto pentru masina au inceput sa adauge pe ele si functii de asistenta pe care le poti gasi in mod normal pe masinile noi, de inalta tehnologie asa cum sunt avertismentele de depasire a benzii de rulare sau alertele de coliziune. Aceste functii fac ca si gama de preturi pentru camere auto sa varieze, insa daca te gandesti in ansamblu avantajele sunt considerabile. 

Cele mai citite articole

Aceste functii nu sunt obligatorii iar atunci cand intrii intr-un magazin online cu camere auto vei vedea ca ai la dispozitie mai multe produse din care sa le alegi pe cele potrivite pentru tine, conform gamei de preturi in care vrei sa te incadrezi. 

Tipuri de camere auto

Exista mai multe tipuri de camere auto iar daca intrii in gaam de produse camere auto iUni vei descoperi ca este foarte usor sa obtii cele mai bune camere in functie de ce ai nevoie. Iata tipurile de camere pe care le poti cumpara:

  • Camere cu luneta  – aceste camere inregistreaza drumul din spatele masinii. Aceste dispozitive sunt separate de camera frontala si sunt instalate direct pe geamul din spate pentru a obtine o imagine clara si neintrerupta a drumului din spate;
  • Camera retrovizare – la fel ca si in cazul camerelo de bord cu luneta, camerele retrovizore sunt cele care vor inregistra drumul si zona inconjuratoare a masinii. Acest tip de obiectiv din spate vine ca parte a dispozitivului principal care se afla pe parbriz si care intregistreaza imaginea din fata ceea ce inseamna ca vei putea vedea si ce se intampla in saptele masinii.
  • Camere cu vedere in cabina – aceste camere nu sunt la fel de des utilizate ca celelalte doua modele de mai sus. Sunt concepute pentru a te ajuta sa vezi ce se intampla in masina ta. Aceste camere vor arata in general interiorul masinii tale si pot captura si unele imagini din jurul masinii, prin geam si prin parbrizul din spate. De asemenea, ele pot fi mai populare pentru soferii profesionisti cum sunt cei de taxi sau pentru utilizatorii de masini mari, care nu pot vedea pana in spate.

In functie de modul in care vei folosi camera, o poti alege cu usurinta pe cea mai buna pentru tine.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa