Cum poți face cumpărături de aproape orice fel în rate fără dobândă*? Vezi în articol!

de WTA.ro

Vrei să achiziționezi produse și servicii de calitate, ca să te bucuri de un stil de viață modern și confortabil? Realizează acest lucru într-un mod inteligent și accesibil: prin carduri de cumpărături în rate fără dobândă*. Îți prezentăm în continuare cum poți face cumpărături în mod eșalonat și ce cuprinde gama de articole și servicii pe care le ai la dispoziție, atât în magazine fizice, cât și în magazine online.

Ce înseamnă cumpărăturile în rate fără dobândă*

Cumpărăturile în rate fără dobândă* reprezintă o modalitate prin care poți alege produse și servicii pe care să le plătești după achiziție, prin în rate lunare, fără a fi percepute costuri adiționale sub formă de dobândă. Această formă de plată este diferită de un credit de consum obișnuit, unde se aplică o dobândă și, astfel, suma totală de plată depășește prețul produsului în sine.

Funcționarea cumpărăturilor în rate fără dobândă presupune următorii pași. În primul rând, trebuie să identifici un distribuitor care oferă această opțiune de plată. Acesta poate fi o bancă, o instituție financiară nebancară sau chiar un magazin. Cea mai bună variantă este alegerea unui card de cumpărături în rate cu dobândă zero*, emis de o bancă și valabil în toată rețeaua de magazine partenere ale acelei bănci. De exemplu, poți aplica aici pentru CardAvantaj și te bucuri de toate beneficiile pe care le au clienții Băncii Credit Europe Bank.

Te bucuri de zero lei taxa de emitere, ai între 1 și 24 de rate, în rețeaua de magazine partenere, primești bonus pentru orice tip de tranzacție efectuata în țară sau în străinătate, atât tranzacție comercială, cât și retragere de numerar de la ATM. Pe lângă accesul la limita de credit acordată de bancă, poți să-ți alimentezi cardul de cumpărături în rate fără dobândă* cu fonduri proprii, pentru mai mult shopping în condiții avantajoase.

Ce produse și servicii poți să cumperi în rate fără dobândă*

Cele mai citite articole

Te-ai decis să aplici pentru cardul tău de cumpărături în rate cu dobândă zero*? L-ai activat și acum ești gata să alegi produsele și serviciile potrivite pentru tine și familia ta? Ai la dispoziție produse electronice, electrocasnice și IT&C, materiale de construcții, mobilă și decorațiuni, articole sportive, produse alimentare ș.a. Beneficiezi de servicii auto, atât reparații în service, cât și echipamente auto, asistență tehnică, alimentare cu combustibil. Rezervi în avans vacanța preferată și te bucuri de servicii de turism, călătorie, ospitalitate, activități de hobby și recreaționale, toate în rate fără dobândă*. Prin CardAvantaj, serviciile de sănătate, educație și cultură sunt mai accesibile și poți să ai grijă mai bine de cei dragi. Te bucuri de saloane de înfrumusețare, spa, accesorii de lux, îmbrăcăminte și încălțăminte. Alege cea mai bună variantă de creditare în rate cu dobândă zero* și cumpără tot ce ai nevoie într-un mod flexibil și avantajos. Astfel îți utilizezi în mod eficient bugetul disponibil și beneficiezi de cel mai bun mix între cumpărături online și în magazine, plăți cu telefonul, prin card contactless sau card virtual, pentru flexibilitate în condiții de maximă siguranță.


*Dobânda zero se aplică dacă se achită lunar suma totală de plată, astfel cum este evidențiată în extrasul de cont emis de către Bancă. Pentru o limită de credit de 5.367 lei, dobânda fixă este de 28%/an, rata lunară de plată este de 512,57 lei, iar dobânda anuală efectivă (DAE) este de 38,94%, fiind calculată pentru suma menţionată mai sus retrasă în întregime în prima zi de la un ATM Credit Europe Bank (România) S.A. şi rambursată în 12 rate lunare egale. Valoarea totală plătibilă este de 6.307,27 lei incluzând dobânda, comisionul anual de administrare cont curent de card în valoare de 49 lei şi costul de utilizare a mijlocului de plată în valoare de 107,69 lei.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa