Cum poți fi la modă în sezonul rece: idei de ținute stilate și călduroase

de WTA.ro

Cine a zis că iarna nu poți avea ținute cu stil? Într-adevăr, este de preferat ca ținutele de iarnă să asigure, înainte de toate, confortul termic atât de necesar pentru o stare de bine, dar pe lângă acest aspect este important să te simți, pe cât posibil, bine în ceea ce porți. Iar pentru ca acest lucru să fie posibil, mai ales dacă ești o iubitoare a modei, trebuie să porți articole vestimentare care să te reprezinte, care să îți reprezinte stilul.

Ținute potrivite pentru serviciu în sezonul rece 

O ținută office este ușor de obținut și în sezonul rece, pentru că ai șansa de a alege dintre modelele de rochii tip sacou care pot completa ținuta perfectă de birou. Purtate cu diverse modele de pantofi în sezonul de primăvară-toamnă, acestea pot fi asortate și cu botine sau cizme lungi care asigură confort termic, iar în combinație cu ele poți purta un palton călduros care îți asigură eleganța și unicitatea stilului. 

Cu o rochie tip sacou poți face față și ocaziilor mai deosebite. Poți purta un astfel de articol vestimentar și la o întâlnire de afaceri, dar și la o petrecere corporate sau chiar la o ocazie în care este obligatorie o ținută distinsă. Aceasta este un articol versatil, putând fi alese modele de rochii sacou în culori variate sau modele multicolore care înveselesc ținuta. 

Accesorizate în mod potrivit, aceste articole vestimentare oferă un aspect elegant și personalizat ținutelor de serviciu și nu numai. 

Cum alegi articolele de sezon potrivite?

Cele mai citite articole

Articolele de imbracaminte si incaltaminte potrivite pentru sezonul rece trebuie alese cu grijă: cu grijă în asigurarea confortului termic necesar, dar și a stilului la modă pe care cele mai pretențioase persoane doresc să îl reprezinte prin ceea ce poartă. 

Pentru a alege articolele de sezon potrivite, ține cont de modelele de piese vestimentare și pantofi la modă: preferă botine sau pantofi cu toc pe care să îi porți cu articole elegante, atunci când dorești ținute office sau de petrecere; bocancii sau cizmele pot completa perfect ținutele casual formate din blugi skinny și bluze călduroase, paltoane elegante din lână sau geci care asigură un confort termic absolut. 

Combină pantaloni eleganți și camasi care îți oferă eleganță și confort în același timp, rochii lejere din materiale naturale și alte articole de vestimentatie dama care îți oferă o notă de originalitate, confort termic, protecție și eleganță. 

Culori la modă în acest sezon 

Dacă știi deja ce articole vestimentare vei alege pentru a-ți completa ținutele stilate și călduroase de sezon, nu uita să ții cont de un aspect pe cât de mic, pe atât de important: culorile pe care le vei asorta. În funcție de stilul sau de preferințele pe care le ai, alege culori și combinații de culori care oferă o notă distinctă ținutelor tale. Roșul și verdele sunt vedetele ținutelor elegante de la petrecerile de iarnă, în timp ce culorile calde, precum maro, bej sau roșu închis sunt preferate pentru ținutele casual în care dorești să te simți confortabil. 

Atunci când alegi articolele vestimentare de sezon, nu uita să ții cont nu numai de ceea ce îți asigură confortul termic necesar, ci și de ceea ce se poartă, de ceea ce este în tendințe și ceea ce ar putea transforma ținuta aleasă într-una la modă. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa