Cum poți paria gratis la cazinoul online

de WTA.ro
pariat-gratis-cazino

Jocurile de noroc online au devenit o realitate în 1994, când Antigua și Barbuda, o țară din Caraibe, a decis să profite de boom-ul internetului, acordând licențe operatorilor internaționali de pariuri pentru ca acestea să poată oferi jocuri de noroc la nivel global prin intermediul World Wide Web – adică ceea ce noi acum cunoaștem drept www.

Cu toate acestea, în primii ani care au urmat acestei etape, site-urile de jocuri de noroc din care ofereau pariuri sportive și jocuri de noroc de tip dice and roll demo erau rudimentare și lipsite de promoții.

A durat ceva timp până când companiile de jocuri de noroc  și-au dat seama că, în afară de comoditate, pot deține un avantaj masiv față de furnizorii de jocuri de noroc terestre, furnizând jucătorilor promoții cu care cazinourile fizice nu pot rivaliza.

Oferirea de jocuri de noroc online este mult mai ieftină decât administrarea unui cazino terestru, astfel încât este posibil ca firmele care își desfășoară activitatea online să își răsfețe mai bine clienții.

Ce modalitate mai bună de a convinge potențialii clienți să se alăture unei platforme de jocuri de noroc decât oferindu-le ocazia de a vedea dacă norocul este de partea lor, permițându-le să facă pariuri fără riscuri? Practic, toate cazinourile digitale & casele de pariuri sportive actuale au o astfel de opțiune, iar în continuare îți vom explica cum poți și tu să profiți de ofertele cazinourilor online pentru a face pariuri gratis.

Folosește bonusul fără depunere

Un bonus fără depunere este 100% ceea ce spune numele. Este de obicei o recompensă de înscriere, prin care un operator vă oferă bani ce pot fi folosiți pentru unul sau mai multe jocuri  gratis sau rotiri gratuite la un anumit slot cu variație mare. Sumele oferite prin intermediul acestor oferte sunt rareori substanțiale. În cele mai multe cazuri, acestea dublează totalul depunerii.

Da, este vorba, în esență, de bani gratis. Asta nu înseamnă că aceste promoții sunt lipsite de condiții. Ele impun un pariu maxim și un plafon maxim de premii, deoarece niciun cazino online nu-și dorește ca jucătorii să se îmbogățească pe banii oferiți ca bonus.

Cazinourile privesc aceste oferte mai mult ca pe o șansă pentru ca utilizatorii să încerce o platformă, făcând această opțiune mai atractivă prin adăugarea unor premii mai mici care se profilează pe linie.

Bonus la depunere

Bonusurile de bun venit reprezintă coloana vertebrală a marketingului în sectorul jocurilor de noroc pe Internet. Toți cei care au chiar și cea mai mică doză de interes în această sferă știu acest lucru. Astfel de oferte, în 99% din cazuri, se completează de bonusurile la depunere. Mai exact, acest bonus este un procent cu care un operator egalează fondurile pe care le depui în portofelul online al  cazinoului/caselor de pariuri sportive, oferindu-ți mai mulți bani pe care să-i folosești pentru a face pariuri.

Cele mai citite articole

Un exemplu de bonus la depunere este de 100% până la 200 Ron. Asta înseamnă că, dacă depui 200 Ron, cazinoul îți va da 200 Ron în plus.

Poți folosi aceste fonduri așa cum crezi de cuviință, deși ele vor veni cu cerințe de pariere pe care va trebui să le îndeplinești înainte de a putea retrage orice câștig provenit din utilizarea acestor bani oferiți gratuit.

Rotiri gratuite

Poți obține rotiri gratuite la sloturi în două moduri. Primul este prin intermediul unei promoții. Aceasta poate fi una de sine stătătoare, sau poate fi cuplată cu un bonus de depunere. Al doilea mod este să ajungi la runda bonus a unui joc. Deși mai multe jocuri de cazino oferă rotiri gratuite, între ele se remarcă sloturile online.

De obicei, poți intra într-o rundă bonus de rotiri gratuite dacă prinzi trei sau mai multe simboluri Scatter în jocul de bază. Odată ajuns aici, jocul ar trebui să-ți ofere mai multe rotiri gratuite, al căror număr ar putea fi potențial resetat în funcție de combinațiile de simboluri aterizate.

Unele sloturi cu rotiri pe role permit jucătorilor să își cumpere intrarea în aceste moduri. Jucătorii aleg această opțiune pentru că au nevoie de o funcție activă pentru a atinge potențialul maxim de câștig al unui slot.

Profită de orice pariu gratuit

Un pariu gratuit este un concept destul de auto-explicativ, însă trebuie menționat că se aplică doar la pariurile sportive. E important să știi că toate pariurile gratuite vin cu o condiție care subliniază faptul că poți folosi acest pariu doar pe piețele care prezintă un anumit coeficient minim.

Un pariu gratuit este echivalentul casei de pariuri sportive pentru rotirile gratuite sau un bonusul fără depunere.

Pariuri pe meciuri

Pariurile pe meciuri reprezintă o tehnică de utilizare a pariurilor gratuite pentru a obține un profit. Funcționează doar dacă poți găsi o bursă de pariuri. Ce este o bursă de pariuri? Este o platformă care acceptă pariuri laice. Un pariu clasic îl faci la orice casă de pariuri tradițională, pariind că un eveniment incert se va întâmpla. Un lay este pariul pe faptul că ceva nu se va întâmpla.

Astfel, pariurile pe meciuri sunt o practică prin care se acoperă ambele rezultate posibile, deoarece, indiferent de ceea ce se întâmplă, vei păstra valoarea pariului gratuit.

Concluzie

Așa cum poți observa, există mai multe variante prin care poți profita de pariuri gratuite la cazinourile online. Verifică fiecare ofertă pe care o accepți pentru a știi exact care sunt beneficiile de care te poți bucura, dar și pentru a te asigura că îndeplinești toate cerințele de pariere. Mult succes!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa