Cum să alegi costume medicale confortabile

de WTA.ro

Dacă lucrezi într-un spital, laborator sau într-un mediu în care sunt prezente substanțe chimice potențial dăunătoare, știi cât de important este să porți haine de muncă ce îndeplinesc standardele adecvate pentru postul tău. Există câteva lucruri de luat în considerare atunci când alegeți costume medicale pentru acest domeniu: dacă îți oferă protecție pentru pericolele prezente, cât de mult îl vei purta și cât de confortabil este. Confortul ar trebui să fie prima ta prioritate atunci când cumperi ceva pentru garderobă de muncă: dacă te simți inconfortabil, întreaga ta activitate ar putea fi îngreunată, iar munca ta pusă în pericol. 

Materiale atent alese când vine vorba de costume medicale

Cele mai citite articole

Ca lucrător medical, te vei simți confortabil într-un costum atunci când acesta se potrivește bine și este confecționat din materiale răcoroase și ușoare, precum bumbacul. Țesătura trebuie să fie flexibilă și să elimine umezeala, astfel încât să rămâi confortabil și uscat. De asemenea, ar trebui să te poți mișca liber în costum, fără a te simți restricționat, deci alege mereu mărimea potrivită. Costumele noastre medicale sunt realizate din materiale de înaltă calitate, iar țesătura este durabilă, ceea ce o face perfectă pentru asistentele mereu în mișcare, dar și alte profesii din câmpul medical. În plus, materialul din cele mai multe costume medicale este antibacterian și hipoalergenic, pentru a le face ușor de curățat și a acționa ca un echipament de protecție.

Costume medicale ergonomice și utile

Când vine vorba de costume medicale, acestea ar trebui să fie ergonomice și să îți permită să transporți tot echipamentul de care ai nevoie, fără să te încurce. Acest detaliu este subiectiv, dar este critic pentru performanța generală a unui costum. Multe spitale solicită angajaților costume în culorile lor specifice, atât pentru a face diferența între departamente, dar și deoarece anumite culori provoacă anumite emoții în pacienți. Oricare ar fi cazul, alegerea culorilor este una complicată, dar pe care noi o putem face mai plăcută. Multe magazine de pe net vând mărci la prețuri atractive, dar la noi vei găsi cel mai bun raport calitate-preț. De aceea, este important să îți alegi costumele cu atenție, iar la noi poți fi sigur că achiziționezi modele de calitate, care vor rezista mult timp.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa