Cum să beneficiezi la maxim de bonusurile la înregistrare

de WTA.ro

Scopul oricărui jucător este să joace cât mai mult, să se bucure de cote cât mai bune, să câștige sume cât mai mari cu o investiție minimă. Din păcate, toate acestea nu sunt posibile decât în cazuri excepționale pentru că afacerile din domeniul gamblingului sunt centrate pe câștigul cazinoului și nu al jucătorului. Altfel, toate business-urile de acest tip ar da faliment. 

Cazinourile încearcă să atragă și să mențină clienții cu numeroase oferte promoționale precum bonusurile. Acestea te ajută să rămâi în joc pentru mai mult timp și să îți crești șansele de câștig. 

Bonusurile sunt diverse, sunt oferite atât jucătorilor noi cât și celor existenți. Unele se concentrează pe bonusuri în bani, altele sunt bonusuri fără depunere și constau în rotiri gratuite la anumite jocuri sau pariuri sportive gratuite. Oferta de bonusuri diferă de la un cazinou la altul, dar unele dintre cele mai bune sunt bonusurile la înregistrare. 

Pentru a te bucura de bonusurile la înregistrare potrivite ție, consultă cu atenție descrierea fiecărei oferte în parte, de la mai multe cazinouri și alege în cunoștință de cauză. 

Este ideal să mai ții cont și de sfaturile profesioniștilor din domeniu. O parte din recomandările lor cu privire la bonusurile la înregistrare le poți citi mai jos: 

Stabilește tipul bonusului 

Acesta trebuie să fie primul pas pe care îl faci atunci când vrei să alegi cel mai bun bonus la înregistrare existent la ora actuală. Îți va consuma ceva timp această muncă de cercetare, dar este important să stabilești tipul de bonus cu care încearcă să te atragă cazinourile online ca client nou. 

Vei observa că, în general, cazinourile merg pe două tipuri de beneficii în cadrul aceluiași bonus: rotiri gratuite și bani. 

Numărul rotirilor gratuite variază în funcție de cazinou. Aceste free spins le vei putea folosi doar la anumite jocuri și pentru o perioadă limitată de timp, care este precizată în descrierea bonusului sau în Termeni și Condiții. Rotirile gratuite îți permit să joci fără să îți folosești banii depuși în contul de jucător. 

Banii care sunt oferiți ca bonus diferă, de asemenea, de la un cazinou la altul. Dacă de exemplu, efectuezi o primă depunere de 100 lei și ți se oferă un bonus la înregistrare de 100%, tu vei putea juca 200 lei. Atenție însă la condițiile de rulaj și la perioada de valabilitate a bonusului. 

Informează-te cu privire la cerințele de rulaj 

Cele mai citite articole

Cerințele de rulaj sunt al doilea pas asupra căruia trebuie să te informezi. Acestea diferă bineînțeles în funcție de politica fiecărui cazinou. 

Dacă vei vedea în descrierea unui bonus la înregistrare că trebuie să pariezi de 20X suma depusă și bonusul pentru o perioadă de 30 de zile, aceasta înseamnă că dacă tu ai 100 lei în cont și ai primit un bonus de bun venit de 100%, în termen de o lună trebuie să rulezi la pariuri de 20 de ori acei bani, adică să pariezi în valoare de 2.000 lei în termen de o lună. 

Dacă nu ești atent la aceste detalii te-ai putea simți păcălit, dar nu este cazul pentru că toate cazinourile condiționează acordarea bonusurilor în bani de efectuarea unor rulaje într-o anumită perioadă de timp. Pur și simplu așa merg lucrurile. 

Pariază sume mici și retrage banii

Pentru a îndeplini cerințele de rulaj trebuie să pariezi. Deși la unele jocuri poți paria oricât vrei, este bine să te rezumi la sume mici pentru a avea mai multe șanse să joci și să îndeplinești cerințele de rulaj. 

După ce ai realizat cerințele de pariere, este bine să retragi banii. Acum poți să vezi profitul. Este și momentul în care decizi dacă fondurile pe care le ai le vei juca la un alt cazinou unde poți obține din nou un bonus de înscriere. Este un truc pe care îl folosesc mulți jucători, chiar și cei profesioniști.

Folosește rotirile gratuite 

Odată ce ai intrat în posesia bonusului de bun venit, nu ezita să folosești și rotirile gratuite pe care le-ai primit odată cu bonusul în bani. După cum poate ai văzut deja, majoritatea cazinourilor online oferă și rotiri gratuite, nu doar bani ca bonus de bun venit. 

Deși în general se acordă un număr mic de rotiri gratuite, este bine să le folosești pentru că orice câștig de pe urma lor este binevenit. Plus că este posibil să îți placă acel joc la care ți s-au oferit rotirile gratuite și să dorești să îl experimentezi din nou ulterior. 

Concluzie

Bonusurile la înregistrare sunt unele dintre cele mai bune. Cazinourile vin cu oferte tentante ca urmare a concurenței acerbe care există pe piață. 

Fiecare cazinou dorește să atragă cât mai mulți jucători noi, care să cheltuiască cât mai mulți bani pentru o perioadă cât mai îndelungată de timp. De asemenea, scopul lor este să îi și mențină pe jucătorii existenți. 

De cele mai multe ori, metoda atragerii de clienți noi prin oferte de bun venit funcționează. Există totuși riscul ca un jucător să se mute la alt cazinou imediat după ce a folosit bonusul de bun venit. Dar chiar și așa, mereu vor exista clienți pentru cazinouri.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa