Cum să îți asortezi bijuteriile la ținuta de iarnă

de WTA.ro

Știm cu toții că iarna înseamnă multe straturi de haine și prea puține zone de piele expusă. Cu toate aceste mănuși, pălării și eșarfe suplimentare, purtarea diverselor bijuterii poate părea impracticabilă și poate chiar puțin nerealistă. Însă, chiar dacă vremea ia o întorsătură rece, acest lucru nu înseamnă că va trebui să lași toate accesoriile uitate în cutia de bijuterii. 

Fie că vorbim despre inelele tale vintage sau o pereche de cercei din argint în stilul clasic, a-ți da seama cum poți asorta bijuteriile la ținutele tale de iarnă poate părea descurajant, chiar dacă defapt nu ar trebui să fie atât de dificil. Iată câteva tipuri de bijuterii pe care le poți integra cu ușurință în outfiturile tale pentru sezonul rece și cum le poți asorta! 

Cum asortezi cerceii la ținuta de iarnă 

Când vremea de afară este cu adevărat rece, înseamnă deja că porți o haină, un fular, o căciulă și mănuși. Acest lucru înseamnă că gâtul, încheieturile mâinilor și degetele sunt toate acoperite. Cu alte cuvinte, niciuna dintre bijuteriile tale nu va fi vizibilă. Însă, oricât de mult ți-ar plăcea haina pe care o porți, este important să-ți accesorizezi outfitul, pentru a face astfel diferența între ținutele pe care le porți. Și cum ai putea să o faci mai bine decât printr-o pereche de cercei? 

Spre deosebire de restul corpului, urechile sau lobul urechii încă pot fi vizibile, chiar și atunci când ești complet acoperită cu haine. Tipul de cercei pe care-l vei alege va depinde foarte de mult de faptul dacă vei purta sau nu fular sau eșarfă. Dacă ținuta ta cuprinde și un fular, atunci cel mai bine este să optezi pentru o pereche de cercei cu șurub, perfecți pentru această situație. Dacă nu porți fular, atunci poți alege și o pereche de cercei lungi, care atârnă. O pereche de cercei cu perle este o alegere excelentă, adăugând look-ului tău doza perfectă de stil. 

Cum integrezi broșele în ținuta de iarnă 

Cele mai citite articole

De-a lungul anilor, broșele au avut un comeback de excepție. Fixate pe aproape orice accesorii sau în păr, tendințele din modă au dovedit că aceste bijuterii nu se vor demoda niciodată. Și, din fericire, broșele sunt ideale și pentru sezonul rece! Chiar dacă întreg corpul se află sub straturi întregi de haine, agrafele pot sta întotdeauna la vedere. 

Unul dintre cele mai bune moduri de a expune aceste bijuterii este la reverul hainei de iarnă. De asemenea, dacă ținuta ta de iarnă cuprinde o pălărie, căciulă sau fular, nu-ți fie teamă să fixezi broșa pe aceste accesorii. Dacă outfitul tău are o paletă neutră de culori, o broșă cu detalii colorate nu numai că va scoate întreaga ținută din anonimat, ci îți va oferi și un aer classy.  

Cum pun inelele în evidență o ținută de iarnă 

Dacă porți mănuși, inelele nu sunt cea mai bună opțiune de accesorizare a unei ținute de iarnă. Însă nu toate zilele de iarnă sunt atât de friguroase încât să necesite purtarea lor permanentă. Pentru una din aceste zile, accesorizarea cu un inel este ideală. Și cum este aproape singurul accesoriu vizibil, nu-ți fie teamă să alegi o bijuterie masivă, cu un model îndrăzneț. 

Din cauza paletei închise de culori a sezonului, iarna este momentul ideal pentru a experimenta și a-ți pune ținuta în evidență prin detalii colorate și forme distractive. Fie că vorbim despre inele cu pietre colorate sau cu cele mai diverse structuri, asortarea inelului la ținuta de iarnă se poate face într-o mulțime de variante eye catching

Așadar, iarna nu este despre ignorarea bijuteriilor. Cheia accesorizării perfecte a unei ținute de iarnă este să cunoști care sunt accesoriile potrivite. Inspiră-te și tu din sugestiile de asortare menționate și ținutele tale de iarnă vor ieși din tipar!  

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa