Cum sa iti imbunatatesti relatia de cuplu – 4 sfaturi

de WTA.ro

Relatiile de cuplu se cladesc prin iubire, loialitate, sprijin in perioadele dificile, placere si amuzament. Acestea necesita foarte mult timp, intelegere si dedicatie din partea ambilor parteneri pentru ca fiecare experienta si traire din relatie sa fie unica si sincera.

Uneori se poate intampla sa apara probleme sau mici conflicte in relatia de cuplu. Consulta sfaturile urmatoare pentru a sti cum sa imbunatatesti relatia dintre tine si partenerul sau partenera ta!

Incercati sa petreceti timp de calitate impreuna

Timpul petrecut intr-o relatie este un factor foarte important. Adesea, conflictele iscate intre parteneri pornesc de la lipsa timpului comun. Intr-adevar, fiecare persoana are un program la locul de munca pe care trebuie sa il respecte, hobby-uri si pasiuni pe care le realizeaza in urma sarcinilor de la job, sau pastrarea relatiilor si legaturilor cu prietenii sau familia.

Totusi, fiecare moment intim, in care esti doar tu cu partenerul, conteaza! O plimbare in parc, mersul impreuna la locul de munca sau spre casa, ora comuna la care va culcati. Toate acestea te ajuta sa ai o relatie mai buna cu persoana de langa tine. 

Cu atat mai mult, daca voi doi o sa petreceti timp de calitate impreuna, relatia voastra va ajunge la un alt nivel. Ce inseamna timp de calitate? Timpul in care va simtiti amandoi excelent, realizand activitati placute si interactive. Puteti juca un joc impreuna pe calculator, un joc de societate sau chiar sa va petreceti timpul in aer liber.

Bucurati-va de relatia intima de cuplu

Cele mai citite articole

La inceputul relatiei, fiecare partener are anumite bariere pe care nu doreste sa le imparta cu persoana de langa. Dupa un timp, relatia devine serioasa, iar aceste bariere pot impiedica formarea unei leguturi sincere si intime.

Pentru ca relatia de cuplu sa fie mai placuta pentru amandoi, puteti pipera actitivatile din dormitor cu diferite lenjerii de corp si jucarii pentru adulti de la 50shades.ro. Acestea te vor ajuta sa intelegi dorintele partenerului, iar relatia voastra se va imbunatati numaidecat.

Comunicarea este cheia unei relatii de durata

Chiar daca nu poti petrece atat de mult timp pe cat ti-ai dori cu partenerul, este recomandat sa pastrezi legatura cu el chiar si de la distanta. Un simplu mesaj in care ii spui un eveniment placut din ziua ta, sau ca te gandesti la el/ ea va inseamna foarte mult. In plus, ii poti trimite chiar o poza sau un emoji dragut, cu o inimioara. Acest lucru va face ca relatia voastra sa fie continua chiar si atunci cand nu sunteti fizic impreuna.

Totodata, este important sa comunicati si cand sunteti unul langa celalalt. Discutati despre ziua voastra, povestiti un film sau o carte citita. Pe cat de mult posibil, incercati sa renuntati la timpul petrecut pe telefon sau in social media atunci cand sunteti impreuna. Comunicarea dintre parteneri este cheia unei relatii de lunga durata, intime si placute!

Complimenteaza-ti partenerul sau partenera

Complimentele pot imbunatati orice relatie, in special cea intima, de cuplu. „Arati foarte bine in aceasta seara!”, „Sunt mandra/ mandru de tine!”, sunt fraze care vor insemna foarte mult pentru oricare dintre parteneri. Alaturi de complimente, incearcati cat de des puteti sa va sprijiniti in toate activitatile pe care unul dintre voi vrea sa le realizeze.

In relatiile de cuplu de lunga durata pot aparea pareri diferite, mici certuri sau conflicte. Cu rabdare, iubire si intelegere din partea ta, cat si a partenerului/ partenerei, veti putea depasi aceste disputa. Este important sa intelegi perspectiva celuilalt. Atat timp cat comunicati deschis si sincer si petreceti timp de calitate, relatia va fi intotdeauna o oaza de liniste din viata voastra!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa