Cum să îți organizezi nunta în aer liber

de WTA.ro

Există ceva de nedescris la o nuntă în aer liber: frumusețea de neegalat a unui țărm oceanic, o grădină botanică romantică, familiaritatea caldă a curții proprii. Dar oricât de superbe sunt aceste lucruri există, de asemenea, o cantitate semnificativă de muncă și orchestrație care intră în planificarea unei nunți în aer liber.

Când vine vorba de configurarea nunții dvs. în aer liber, este probabil că veți dori un fel de acoperire. Lucrul bun despre corturi este că pot fi așezate aproape oriunde.

Mizați unul în afara unui conac sau  o proprietate superbă, dacă acesta este locul pe care îl alegeți. Indiferent dacă doriți formal sau casual, corturile vin în toate formele, dimensiunile și materialele. Colaborați cu Eventus Mobili pentru a afla ce stil se potrivește viziunii dvs. (și constrângerile spațiale ale locației) și asigurați-vă că alegeți un cort care funcționează pe suprafața dvs. – trotuar, iarbă, nisip și așa mai departe.

Cei de la Eventus Mobili vă pot pune la dispoziție o multitudine de servicii și astfel e mai ușor să ai un singur furnizor care să îți ofere mobilier, mese, scaune, bar, lumini arhitecturale, veselă, partea de sonorizare, aer condiționat și așa mai departe. Simplu și fără bătăi de cap astfel încât evenimentul tău să fie unic și așa cum ai visat!

Probabil unul dintre motivele majore pentru care alegeți o nuntă în aer liber este că vă inspirați de elementele naturale ale locului. Poate vă instalați într-o grădină sau într-o zonă în aer liber, cu mult spațiu verde. Încorporează peisajul natural în decorul tău. Adăugați locuri confortabile în grădină și jucați-vă cu verdeața ca fundal pentru fotografii. Agățați decorațiunile din ramurile copacilor sau includeți decupaje din florile sălbatice de pe decorul mesei.

Cele mai citite articole

În nunțile în aer liber, lumina joacă un rol fundamental în asigurarea zonei cu o mare frumusețe și armonie, căldură și romantism. Indiferent dacă este zi sau noapte, este aproape o necesitate să includeți lumânări, felinare, ghirlande sau făclii , deoarece atunci când soarele apune se va forma un peisaj maiestuos.

Marea tendință pentru nunțile de acest fel este suspendarea lanțurilor ușoare între copaci , precum și crearea unui culoar la lumina lumânărilor la altar. Magie pură!

Un aspect adesea neglijat al recepției de nuntă este ora cocktailului. Această perioadă de tranziție este esențială pentru a face oaspeții să se simtă bineveniți între ceremonie și cină. Luați în considerare staționarea câtorva mese de cocktail bine poziționate lângă bar pentru a organiza mai bine spațiile în picioare.

Organizarea unei nunți în aer liber este chiar mai dificilă decât organizarea unei nunți în interior. Cu toate acestea, dacă alegeți să urmați unele sau toate sfaturile menționate în articolul de mai sus, veți putea face întregul proces mai ușor, mai eficient din punct de vedere al timpului și, mai important, mai puțin stresant pentru toți cei implicați în planificare.

Și acum, că știi tot despre planificarea nunții tale în aer liber, nu aștepta să iei legătura cu Eventus Mobili, te vor ajuta cu toate pregătirile tale!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa