Cum sa te pregatesti pentru hranirea artificiala a bebelusului?

de WTA.ro

Inca dinainte de a naste, viitoarele mame isi fac o lista cu cele necesare pentru ingrijirea nou-nascutului, printre acestea regasindu-se si lucruri necesare pentru hranirea acestuia cu lapte praf. Chiar si cele care isi doresc foarte mult sa alapteze isi iau o masura de precautie pentru a-si putea hrani bebelusul cu biberonul in cazul in care nu vor putea alapta. 

Elementele necesare pentru hranirea bebelusului cu lapte praf 

Oricat de mult si-ar dori mamele, uneori se poate intampla sa nu poata alapta, fie pentru o anumita perioada de timp, fie permanent. De aceea, ar trebui sa fie cel putin informate cu elementele de care au absoluta nevoie pentru a-si hranii bebelusii cu lapte praf. 

Biberoane si tetine

Un nou-nascut va avea foarte multe mese intr-o zi, astfel ca vor fi necesare mai multe biberoane pentru ca mama sa nu fie nevoita sa stea prea mult sa le spele pe cele folosite. In plus, exista riscul ca unele sa se sparga sau sa se deterioreze, motiv pentru care au nevoie de alte biberoane de rezerva. 

Cele mai citite articole

De asemenea, este posibil ca bebelusii sa nu accepte un anumit tip de tetina, astfel ca disponibilitatea unor tipuri variate ii poate scapa pe parintii de un stres legat de hranirea bebelusului. 

Sterilizator 

Cu toate ca in trecut se folosea ca metoda de sterilizare fierberea biberoanelor in apa clocotita, metoda ce poate fi folosita inca, in prezent exista foarte multe dispozitive create pentru a steriliza simplu si rapid orice fel de obiect folosit pentru hranirea bebelusilor, dar nu numai. 

O formula de lapte praf potrivita 

De asemenea, este necesar ca bebelusii sa fie hraniti cu o formula de lapte praf care sa li se potriveasca atat din punct de vedere al varstei, cat si al compozitiei. Mamele care doresc sa ofere un tip de lapte care sa fie de buna calitate, cu un continut ridicat de nutrienti necesari copilului, dar sigur in acelasi timp, pot alege formula de lapte praf Humana

Siguranta copiilor este intotdeauna pe primul loc, motiv pentru care parintii ar trebui sa aleaga calitatea atunci cand vine vorba despre ingrijirea copiilor. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa