Cum să-ți serbezi ziua de naștere cu gașca

de WTA.ro

Se pare că niciunul dintre noi nu a scăpat de sărbătorirea zilei de naștere în pandemie. Dacă la începutul anului trecut, când autoizolarea părea a fi o situație temporară, odată cu trecerea timpului și încercarea parțial nereușită a autorităților din întreaga lume de a lupta împotriva coronavirusului am realizat că recomandarea de a sta departe de zone aglomerate și grupuri mari va fi o chestiune de actualitate destul de mult timp de acum înainte. 

Așa că nu-ți face griji, nu ești singurul care este nevoit să își petreacă ziua de naștere departe de prieteni ori de familie. Mai bine inspiră-te din cele șapte idei pe care ți le-am pregătit mai jos pentru a face din ziua ta sărbătorită în pandemie o ocazie de care să te bucuri la maximum. Iată ce îți propunem.

Începe ziua altfel

Zâmbește! Fii recunoscător pentru liniștea de care ai ocazia să te bucuri și fugi la bucătărie pentru prima doză de energie a zilei. Caută pe net rețete de cafea și încearcă ceva nou în dimineața zilei tale de naștere. Inspiră-te din zecile de idei peste care dai online și alege-o pe care care îți face cel mai mult cu ochiul. Poate vei dori să savurezi rețeta Nescafé Frappé ori poate vei încerca o cafea Dalgona, cea care a făcut înconjurul lumii în pandemie. Oricum, răsfață-te, fă-ți primul cadou al zilei!

Începe un jurnal

Nu-i așa că îți plănuiai de mult timp să-ți lași gândurile scrise undeva? Începe chiar de astăzi, în prima zi a noului an din viața ta. Notează experiențele prin care treci, dar mai ales trăirile pe care le ai. Vei vedea că, în timp, vei reuși să te cunoști mai bine cu ajutorul unui jurnal și vei putea evolua emoțional și spiritual din ce în ce mai mult, tocmai pentru că îți vei putea analiza toate stările.

Comandă de la restaurantul tău preferat

Suntem ferm convinși că, înainte de pandemie, aveai un restaurant preferat la care reveneai ori de câte ori aveai ocazia. Poți retrăi plăcerea de a savura preparatele favorite din meniul acestuia fără să te duci fizic până acolo. Comandă tot ce-ți poftește inima, fără să te uiți la nota de plată. Doar o singură dată pe an e ziua ta!

Cumpără un tort

Cele mai citite articole

Ce zi de naștere e aceea fără tort? Sună sau comandă online de la cofetăria ta preferată un tort pe gustul tău și devorează-l pe tot până seara! Sau, dacă te simți inspirat, cumpără ingredientele pentru rețeta de tort pe care o alegi și apucă-te de treabă! Pregătirea propriului tort pentru ziua ta e chiar o activitate distractivă!

Pregătește o baie cu spumă

Răsfățul poate să continue cu o baie fierbinte, în care ai aruncat câteva mâini de sare parfumată și mult spumant. Dacă n-ai uitat să cumperi o sticlă, trage aproape un pahar de șampanie și aprinde câteva lumânări parfumate pe marginea căzii, cu atenție să alegi un loc sigur pentru acestea. Alege un mix cu muzică de relaxare și abandonează-ți trupul în cada înspumată. Meriți asta!

Uită-te toată ziua la filme

Ce-ar fi să privești partea plină a paharului? Înainte de pandemie, erai nevoit să îți petreci ziua de naștere alergând după prăjituri pentru birou, după rezervarea de la restaurant cu familia sau după organizarea petrecerii în club, alături de prieteni. Ai un moment de răgaz de la toate acestea pe care ai face bine să îl savurezi la maximum. Ai, în sfârșit, ocazia de a sta în liniște de ziua ta, pe care ți-o poți petrece în tihnă, urmărind episod după episod din serialul tău preferat sau făcând binging de filme romantice ori de comedii. 

Organizează o întrunire online

Cheamă-ți prietenii într-un chat și bucurați-vă împreună de momente amuzante. Puteți juca ceva online, puteți face karaoke sau, pur și simplu, vă puteți petrece timpul vorbind despre subiecte care vă pasionează. Nu uita să setezi și o temă pentru petrecerea ta online, ca totul să fie mai interesant.

Nu uita să-ți rezervi câteva momente și pentru a răsfoi un album cu poze, pentru a-ți aminti cât de norocos ești că ai aproape oameni deosebiți! Noi îți dorim din inimă la mulți ani!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa