Cum scapi de porii dilatati cu ajutorul laserului

de WTA.ro

Problema asociata cu pori dilatati ingrijoreaza oamenii de toate varstele. Diferiti factori sunt responsabili pentru aceste probleme: ereditatea, dezechilibrul hormonal, alimentatia deficitara, situatiile stresante si obiceiurile proaste pot contribui la aparitia porilor dilatati.

Calitatea produselor cosmetice pe care le folosesti, bronzarea excesiva, arsurile si diferitele tipuri de poluare nu trebuie trecute cu vederea aici.

In toate aceste cazuri, este provocata o activitate anormala in activitatea glandelor sebacee, consecintele acesteia sunt infundarea porilor si formarea porilor dilatati.

Cum sa scapi de pori dilatati de pe fata?

Sunt folosite o varietate de metode pentru a ingusta porii. Cel mai adesea, este folosit laserul. Procedura de tratament pori dilatati se face cu ajutorul laserului Harmony XL Pro care imbunatateste calitatea pielii prin puterea fasciculului luminos. Se pot folosi 2 metode laser minim invasive ca peeling laser (Erbium Yag) sau noninvazive ca fotorejuvenarea cu Clear Lift.

Cele mai citite articole

Astfel, Harmony XL PRO e o platforma laser cu 7 capete de tratament, pe care medicul le schimba in functie de problema cu care se confrunta pacientul. Astfel, face rejuvenare faciala si skin tightening, e un bun tratament acnee si cicatrici anti-acneice, elimina leziunile vasculare (cuperoza, rozacee sau acele vinisoare inestetice de pe fata sau picioare), sterge tatuaje, elimina transpiratia axilara (hiperhidroza) si uniformizeaza culoarea pielii.

Rezultate bune pot fi obtinute cu patrunderea profunda a razelor si eliminarea impuritatilor, astfel procedura de tratament pori dilatati laser va aduce efect vizibile si de lunga durata.

Un punct important este si evaluarea corecta a pielii. In prezenta proceselor inflamatorii, este pur si simplu necesar tratamentul porilor dilatati.

Laserul are un efect pozitiv asupra imbunatatirii pielii. In acest caz, se declanseaza efectul terapeutic al laserului, care actioneaza strict asupra procesului inflamator. In acest caz, are loc normalizarea proceselor metabolice in piele, autoapararea este activata. Chiar si prima procedura aduce rezultate vizibile, iar perioada de reabilitare este scurta.

Trebuie amintit ca, in cazul porilor dilatati, numai procedurile cosmetice nu vor da un efect stabil pe termen lung. Este necesar un tratament cuprinzator care sa afecteze atat stilul de viata, cat si capacitatea de a gasi timp pentru odihna. Daca faci efort si ai grija de tine, rezultatul va fi cu siguranta vizibil!

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa