Cum si de unde sa alegi piese de schimb originale pentru utilajul tau agricol?

de WTA.ro

Alegerea modelului potrivit de combina agricola este o investitie pe termen lung care va da roade incet in cativa ani. Prin urmare, inainte de a lua o decizie de cumparare, efectueaza o cercetare detaliata pe piata si determina ce modele disponibile vor fi cele mai bune nu numai in ceea ce priveste pretul, ci si in ceea ce priveste performanta si durabilitatea.

Combinele sunt utilaje pline de solutii tehnologice moderne, motoare ecologice si ergonomie ridicata de lucru. Toate aceste elemente contribuie la popularitatea lor in randul fermierilor si multe dintre ele sunt considerate masini de clasa premium.

Piese de schimb pentru combine – de unde poti cumpara?

Daca ai propria ta combina agricola, ar trebui sa iti amintesti despre inspectiile sale periodice si despre inlocuirea regulata a filtrelor cu uleiuri. Este foarte important, deoarece nerespectarea acestor termene poate duce la deteriorarea vehiculului sau la scurtarea duratei de viata a acesteia.

Merita sa fii atent la faptul ca anumite modele de combine se caracterizeaza printr-o durabilitate ridicata si o functionare fara defectiuni, datorita careia inlocuirea acestor piese de schimb combine nu este la fel de frecventa ca in cazul concurentei. 

In combine agricole Deutz Fahr, de exemplu, poti inlocui aproape toate componentele care au fost deteriorate sau distruse in timpul functionarii. Producatorul ofera posibilitatea de a achizitiona piese originale ale caroseriei si ale sasiului, care includ, de exemplu, scaune accesorii, oglinzi suplimentare, iluminarea vehiculului si multe alte facilitati. Cand vine vorba de piese de schimb de baza, poti cumpara filtre pentru ulei, aer si combustibil, precum si toate tipurile de etansari, rulmenti si roti dintate care sunt deteriorate. 

Cele mai citite articole

Piesele de schimb pe care le poate cumpara utilizatorul unei combine Deutz Fahr ar trebui sa includa, de asemenea, baterii profesionale si module electrice, care asigura functionarea corecta a tuturor sistemelor instalate la bordul combinei. Si ai posibilitatea de a achizitiona piese originale de la dealeri dedicati, precum DicorParts, care livreaza produsele direct la usa clientului.

Merita mentionat faptul ca toate piesele de schimb originale dedicate anumitor modele de combine au toate certificatele de siguranta si sunt fabricate din materiale de cea mai buna calitate. Alegand produse de la acest magazin online, DicorParts, poti fi sigur ca vei primi piese de inalta calitate, ce se vor potrivi perfect pentru modelul de combina specificat in comanda. 

De unde sa cumperi piese de schimb pentru combine agricole?

Piesele de schimb originale pentru combine agricole pot fi achizitionate din magazinul online de renume DicorParts, renumit pentru furnizarea pieselor de schimb originale pentru majoritatea marcilor de prestigiu.

Oferta magazinului include aproape toate elementele caroseriei si sasiului utilajului. Datorita acestui fapt, este posibil sa efectuezi reparatii eficiente si rapide datorita disponibilitatii ridicate a pieselor de schimb.

Totusi, nu uitati sa verifici cu atentie marcajele elementului inlocuit, deoarece aceasta este singura modalitate de a te asigura ca inlocuitorul achizitionat se va potrivi. In caz de indoiala, poti solicita ajutor si consultantului online care este responsabil pentru serviciul pentru clienti. Acesta este unul dintre numeroasele avantaje ale alegerii unui magazin online. 

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa