Cum te poate ajuta o farmacie naturista

de WTA.ro

Alegerea unui supliment alimentar de la o farmacie nu are scopul de a inlocui dieta ta obisnuita, ci de a o suplimenta si de a oferi vitaminele, mineralele si alte ingrediente active necesare sanatatii tale.

Toate aceste substante nutritive procurate de la o farmacie naturista sunt esentiale pentru buna functionare a organismului nostru. Suplimentele nutritive sunt adevarati aliati in cazul afectiunilor si bolilor, dar mai ales in preventia acestora.

Suplimentele alimentare de la farmacia Minunea Naturii pot fi benefice in diferite etape ale vietii, cum ar fi cresterea, menopauza sau chiar imbatranirea. De asemenea, sunt utile persoanelor cu o dieta specifica, precum vegetarienii, precum si persoanelor cu conditii speciale de viata, precum sportivii. Suplimentele nutritive sunt, de asemenea, destinate persoanelor cu disconfort temporar minore precum tulburari digestive, oboseala, somn, stres etc.

Cumpara suplimente nutritive naturale de la farmacie 

Suplimentul alimentar este destinat sa suplimenteze malnutritia. Poate fi compus din vitamine, minerale precum calciu, magneziu, fier si plante cu beneficii pentru sanatate. Folosirea plantelor in scopuri de sanatate este cunoscuta inca din cele mai vechi timpuri. Prin culturi, o persoana a invatat sa foloseasca o anumita planta datorita proprietatilor pe care le poseda.

Astazi vei gasi suplimente nutritive la farmacia Minunea Naturii cu o varietate mare de forme si compizitii, precum tablete, capsule, lichide sau pulberi. Doza nu a fost aleasa intamplator, forma suplimentului alimentar joaca pe viteza si durata absorbtiei de catre organism. De exemplu, suplimentele alimentare menite sa ofere confort intestinal se gasesc in general sub forma de tablete care sunt rezistente la tractul gastrointestinal, astfel incat ingredientele active sa nu fie degradate inainte de a patrunde in intestine.

Cele mai citite articole

Beneficiile suplimentelor alimentare pentru sanatatea ta

Un supliment alimentar pe baza de plante nu este destinat sa inlocuiasca o alimentatie sanatoasa, ci sa suplimenteze si sa ofere vitamine esentiale, minerale si alte ingrediente active.

Suplimente alimentare naturale sunt destinate persoanelor care pot prezenta anumite deficiente nutritionale sau celor care vor sa previna anumite afectiuni si sa-si mentina un stil de viata sanatos.

Alege suplimente nutritive organice

Nu, suplimentele nutritive nu sunt medicamente. Chiar daca se prezinta sub forma de capsule, pastile, tablete si alte forme de preparate lichide sau pulbere destinate administrarii in cantitati mici, nu reprezinta in niciun caz o alternativa la medicamentele prescrise de medic si/ sau eliberate de un farmacist.

Suplimentele nutritive care contin plante sau doar anumite vitamine nu au doar un rol de suplinire al carentelor, ci si un rol curativ!

Medicina traditionala foloseste de mii de ani plante si remedii naturale pentru a trata cu succes diverse afectiuni.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa