Cumpără de la fermierii locali! Unde‑i găsești și cine livrează în toată țara [LISTA] Vezi și OBORUL VIRTUAL — Mangalia News!

de WTA.ro

Cumpără de la fermierii locali! Unde‑i găsești și cine livrează în toată țara [LISTA] Vezi și OBORUL VIRTUAL — Mangalia News!

În perioada aceasta a pandemiei de coronavirus, producătorii locali de produse proaspete sunt într‑o situație provocatoare, pentru că mulți dintre ei nu au acces la piețe. Dar numeroși producători livrează astăzi, pentru a putea să satisfacă nevoile clienților. A fost publicată și o listă a producătorilor care fac livrări în București, dar sunt invitați și producători din alte județe să contribuie.

În momentele acestea, ne bazăm pe comenzi online prin aplicații sau ne ducem o dată pe săptămână la supermarket ca să ne facem cumpărăturile. Dar producătorii agricoli locali au nevoie de ajutorul nostru pentru a putea să treacă bine peste această perioadă și să nu rămână cu produsele pe stoc.

În mediul online mai mulți producători locali au început să anunțe livrarea în București a legumelor, fructelor și produselor lactate. Pentru a centraliza informația și a avea acces la ea a fost făcut și un document online, un tabel care are momentan producătorii din București.

Dar tabelul așteaptă și inițiative din alte județe. Descoperă tabelul aici.

Inițiativa a fost anunțată de Sabina Baciu, pe profilul său de Facebook.

În momentul de față, în tabelul pentru producătorii care livrează în București sunt aproape 30 de fermieri. Aceștia pot să ne aducă la ușă lactate, miere, carne de pui, mezeluri, legume, fructe românești de sezon, carne de vită, ouă de găină, fructe eco, căpșuni, cireșe, vișine, prune, mere, pere, uleiuri presate la rece, salate, produse de băcănie. Comenzile se pot realiza telefonic, pe Facebook sau prin aplicații de livrări precum Glovo.

Tabelul conține și instrucțiuni de livrare pentru fiecare producător, linkuri către paginile de Facebook și comanda minimă pentru acești producători. Unii pot livra imediat, alții fac livrări de câteva ori pe săptămână în București pentru a‑și eficientiza procesul. (sursa: start-up.ro).


Mangalia News: Poate măcar acum înțelegem cât de important e să cumpărăm de la producătorii noștri!

Redacția cotidianului online Mangalia News a lansat OBORUL VIRTUAL, o inițiativă în sprijinul producătorilor locali, dar și al consumatorilor din zona de sud a litoralului românesc. (click pe foto!).

Invităm la Obor pe producătorii locali din localitățile: Costinești, Moșneni, 23 August, Mangalia, Limanu, Albești, Negru Vodă, cu satele aferente, care au produse și le pot comercializa sau livra în condiții igienico-sanitare și să le promovăm oferta, în contextul în care piețele agro-alimentare sunt închise, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID – 19.

În condițiile în care Oborul (Târgul) duminical din Mangalia este închis, ca metodă de prevenție împotriva răspândirii noului coronavirus, haideți să conexăm cererea cu oferta și să mutăm piața în mediul online, la un click distanță. Deschidem OBORUL VIRTUAL și așteptăm recomandările / înscrierile voastre, aici, pe grup, sau pe adresa noastră de e‑mail: mangalianews@gmail.com

Acest grup este destinat producătorilor locali, dar nu numai, ale căror povești de viață ne inspiră să ne întoarcem la ceea ce natura are mai bun de oferit, unde puteți găsi, în baza comenzilor online, cele mai proaspete produse, în condiții de siguranță medicală, conform reglementărilor ANSVSA.

Mangalia News este lângă dumneavoastră! Consumăm Produse Românești!


Mangalia News, 06.04.2020. 


Cele mai citite articole

The post Cumpără de la fermierii locali! Unde‑i găsești și cine livrează în toată țara [LISTA] Vezi și OBORUL VIRTUAL — Mangalia News! appeared first on Mangalia News.

Cele mai citite articole

Te-ar putea interesa