Cunoscutul pianist Teo Milea va susține un concert la Satu Mare

de WTA.ro

Teo Milea, pianist și compozitor neoclasic, va susține un concert la Filarmonica ”Dinu Lipatti” din Satu Mare în data de 1 februarie 2020, ora 18.00.

După un număr de peste 400 de concerte susținute pe scena națională și internațională a muzicii clasice, Teo Milea face o schimbare majoră în 2012 și se dedică concertelor cu propriile compoziții, reușind să se poziționeze ca etalon în muzica neo-clasică și devenind unul dintre artiștii preferați ai publicului tânăr din România.

Teo Milea a colaborat cu Opera din Viena, a concertat în cadrul marilor festivaluri din țară și la diverse evenimente europene. Din 2015 s-a mutat în Canada unde își păstrează marca distinctivă europeană și continuă seria concertelor desfășurate cu casa închisă.

,,El nu cântă la pian, ci interpretează cu tot ce are, dincolo de muzica extraordinară care îi iese din degete, felul în care întregul lui trup povestește ceea ce cântă e dincolo de cuvinte. Întâlnirea cu muzica lui Teo Milea intră în categoria iubirilor la prima audiție. Vă veți întoarce mereu la madlenele sale acustice, pentru încă puțin din acest medicament pentru suflet ce iese din degetele lui. Ascultați-l, e soundtrack-ul perfect pentru multe momente din viață.” (A Demirgian)

Cele mai citite articole

Biletele în valoare de 30 de lei le găsesc doar online pe www.tiroll.ro.

Evenimentul este organizat de Primăria Muncipiului Satu Mare, Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu” și Filarmonica ”Dinu Lipatti”.

 

Cele mai citite articole